Anders, 25 år
Det startede med svære angstanfald i bilen, på arbejde. Jeg er håndværker og kører en del, så det påvirkede mig rigtig meget. Uroen og angsten var der altid. Det udviklede sig så til en voldsom angst for angsten. Kunne ikke køre bil alene længere og kunne ikke overskue noget. Jeg tror jeg var på vej til at få en depression. Jeg kunne slet ikke se nogen udvej. Jeg startede hos en psykolog, og det hjalp da osse en smule, men havde bare stadig mange og store angstanfald, og kunne stadig ikke køre bil. Så startede jeg hos Elisabeth. Jeg kunne mærke at jeg kom til at slappe rigtig meget af under første behandling, men allerede da jeg kom hjem, var angsten tilbage. Til gengæld forsvandt det hele næsten totalt efter anden gang, efter at vi behandlede på min overbevisning om at jeg aldrig ville komme af med min angst. Der var helt tydeligt min store skræk, og det der lissom holdt min angst på plads. Da dén var væk forsvandt min angst faktisk. Nu har jeg været her tre gange, og føler ikke jeg har behov for flere sessioner. Vil du også have hjælp? Kontakt mig her →