Elisabeth Højriis Aarup​

Behandling af eksamensangst

​Dyb, enkel og effektiv behandling af angst, depression, stress og negative følelser – på ekstremt kort tid

  1. Nænsom behandling uden bivirkninger
  2. Behandlingstid på få timer
  3. 90 % succesrate

Hvad er eksamensangst?

Eksamensangst – eller eksamensskræk – er angst for eksamener eller angst for at “være på”.

Det kan være angsten for at holde en tale, tale foran mange mennesker, angst for gruppemøder på sit arbejde, eller bare angsten for andres opmærksomhed. Dybest set handler eksamensangst om angsten for at skulle præstere, angsten for at slå til, angsten for at blive vurderet, og angsten for, hvad de andre tænker.

Disse angsttanker ledsages af en række fysiske symptomer. Man sveder, pulsen stiger, man ryster på stemmen, kan måske slet ikke kontrollere den, og bliver rød i hovedet. De fysiske symptomer kan gøre, at de psykiske følelser og angsttankerne forværres. Man bliver endnu mere bange og føler, at situationen glider endnu mere ud af hænderne på én, hvilket igen forværrer de fysiske reaktioner.

Således kan de fysiske og psykiske symptomer forstærke hinanden i en opadgående spiral.

Til konkrete eksamenssituationer er det ofte angsten for at gå blank og angsten for, at de andre kan se, at man har eksamensangst. Man er bange for, at man ikke kan formulere sig og huske det, man skal sige, man er bange for at fejle. Denne angst medfører mange andre angsttanker.

Man kan blive bange for, at hvis man fejler, hvad så med éns videre muligheder for karriere, for de drømme og ønsker, man har. Til møder og ved fremlæggelser er det angsten for, hvad de andre tænker om én, hvis man bliver rød i hoveder eller ryster på stemmen, der ofte fylder mest. Det er tabet af værdighed, flovheden, det ikke at have ”styr på sig selv”. Man vil gerne fremstå med en vis troværdighed og myndighed, hvis man skal dele ud af sin viden foran mange mennesker, og dette billede kompromitteres, hvis man har angst.

Når eksamensskræk fylder hele hverdagen

For mange kan eksamensskræk handle om i det hele taget at komme igennem dagen. Hvis man har stærke følelser af mindreværd, føler man tit, at man skal præstere for at ”være noget”, for at de andre ikke skal se, hvor lille, uduelig og uværdig man føler sig indeni. Dette giver et stort psykisk pres, for man skal hele tiden levere noget. Og man skal levere noget, man ikke er. Dette giver angst og påvirker én både privat og arbejdsmæssigt. Det kan også påvirke éns adfærd, man bliver mere styrende og kontrollerende, for der er meget på spil.

Lider du af eksamensangst?

Tankefeltterapi kan hjælpe dig med eksamensangst:

  • Ganske kort behandlingstid, ofte få timer
  • Op mod 90% succesrate
  • Nænsomt, uden bivirkninger og tilbagefald*

Lider du af eksamensangst?

Kontakt mig for behandling af eksamensangst

Hvis du har brug for hjælp til eksamensangst, så er du velkommen til at kontakte mig. Jeg modtager klienter fra hele landet – især fra København, Aarhus og Aalborg. Med tankefeltterapi kan man naturligt og målrettet behandle på alle lidelser, følelser, reaktioner og symptomer på eksamensangst. Virkning indtræder med det samme. Efter kun få timers angs​tbehandling oplever mange et betydeligt fald i symptomer. Ring gerne til mig på 40 36 87 82 for at høre nærmere eller for at booke en tid. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen eller skrive direkte på min mail tft@elisabethaarup.dk. Alle henvendelser bliver besvaret inden for 24 timer.

Vil du have en pris

​​Jeg kan hjælpe dig

40 36 87 82

tft@elisabethaarup.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Læs mere om fordelene ved E-terapi

Elisabeth Aarup

Tlf: 40 36 87 82

E-mail: tft@elisabethaarup.dk

CVR: 32006728

København

Nørrebrogade 7, 2. tv,

2200 København N

Find vej

Århus

Mejlgade 19, 1. sal,
8000 Århus C

Find vej

Thy

Trapsandevej 47, Vang,

7700 Thisted

Find vej

Ring til mig

Skal ​JEG RINGE DIG OP?

Udfyld nedenstående

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bemærk: Svar kan lande i spam/uønsket mail