Anonym, 22 år
Jeg har altid haft skyldfølelse, har altid fået det meget dårligt hvis nogen skældte mig ud eller talte ned til mig. Jeg spiller i et band hvor jeg også tit følte skyld, og at jeg ikke var velkommen, hvis jeg fik at vide at jeg ikke gjorde tingene godt nok. En dag i foråret 2002 havde jeg fået èn (af en række) sessioner hos Elisabeth, og hun havde banket min skyldfølelse væk. Bagefter følte jeg mig grounded og rolig, og jeg skulle direkte ud og øve med mit band. Da vi øvede, flippede én fra mit band, fuldstændig ud på mig, skældte mig ud og råbte mig op i hovedet. Jeg forblev fuldstændig rolig og lod mig æsten ikke påvirke af hans reaktion. Det eneste jeg tænkte på var at han måtte have haft en dårlig dag. Det var fantastisk at mærke at jeg kunne gå igennem sådan en situation uden at føle mig trampet på. Siden den dag har jeg stort set ikke mærket til skyld. Vil du også have hjælp? Kontakt mig her →