Anonym, 35 år
”Jeg havde været depressiv, siden jeg gik i gymnasiet. Jeg kunne ikke stå op om morgenen. Selv det at børste tænder var uoverskueligt. Jeg sov det meste af dagen. Siden – som selvstændig – oplevede jeg, hvordan kunderne flygtede. Jeg følte, at alt var en kamp. Og med årene voksede byrden. Jeg fik medicin, men hverken det eller samtaleterapi virkede. Så prøvede jeg TFT. Og jeg var i konstant bedring fra første gang. Jeg fik energi og skulle ikke kæmpe for at komme op om morgenen. De negative tanker hørte op. Jeg brugte teknikken i pressede situationer, og det hjalp! Jeg har ikke læst i over 15 år – nu har jeg igen roen og koncentrationen til det. Og jeg husker, hvad jeg har læst! I terapien berørte vi forskellige emner hver gang. Jeg fik større og større ro, og vi kom vidt omkring. Nu er jeg meget tættere på mig selv og har meget bedre kropskontakt. Det er bedre at handle og gøre, hvad der er godt for mig. Samtidig mærker jeg også andre bedre. Det vigtigste for mig, er at jeg kan mærke mig selv. Det har givet mig ro i sindet. Selv om jeg gik længe i psykoterapi, knækkede den nedadgående kurve først med TFT. Så Tak! for vejen tilbage til livet!” Vil du også have hjælp? Kontakt mig her →