Anonym, 43 år
Jeg har lidt af depression i årevis. Jeg var så forfærdeligt langt nede, kunne ikke overskue noget som helst, kunne ikke tage mig sammen til noget. Heller ikke til de ting jeg egentlig gerne ville. Syntes at jeg spildte mit liv og vidste slet ikke hvad jeg skulle stille op med mig selv. Samtidig har jeg siden jeg var teenager, haft det virkelig svært i større forsamlinger. Til tider kunne jeg end ikke gå op gennem en bus. Jeg har konsulteret flere psykologer, men ikke haft varig effekt af behandlingerne der. Så snart jeg følte mig presset, oplevede jeg tilbagefald. Mit selvværd og blev mindre og mindre. Havde angst når jeg vågnede om morgenen, lige fra jeg slog øjnene op – en forfærdelig uro. En dag så jeg et opslag om Elisabeth Aarup og tankefeltterapi og tog hurtigt kontakt. Jeg var hos Elisabeth fem gange og følte fra første behandling lettelse og ro. Faktisk forventede jeg mig ikke noget, for jeg havde det så skidt, at jeg ikke rigtig havde lyst til livet længere. Nu kan jeg udsætte mig selv for pres, men bevare lyst og energi, så jeg kan klare det, jeg skal. Jeg har fået en indre sikkerhed, kan træffe beslutninger og tror også på, at jeg kan håndtere det, som kommer.” Vil du også have hjælp? Kontakt mig her →