Anonym, 46 år
Jeg voksede op i et børnehjems rå miljø. Blev mobbet. Min mor var alkoholiker, og jeg kunne ikke sige fra overfor hende… Under forløbet forsvandt min skyldfølelse helt. Også min depression blev væsentligt bedre. Nu mærker jeg den ikke mere. Mine tvangstanker omkring at gøre andre fortræd blev markant mindsket. Jeg mærkede forskel fra gang til gang. Jeg har heller ikke problemer med kolleger eller på arbejdet længere. I dag, hvis jeg skal noget, jeg er nervøs ved, banker jeg det væk. Jeg har det nemmere med mine børn, specielt mit forhold til min søn er blevet bedre. Nu føler jeg mig på lige fod med andre og tør sige fra. Sige nej! I det hele taget er jeg kommet mere i balance. Jeg ser fremad. Ser lysere på tingene og har meget mere energi.” Vil du også have hjælp? Kontakt mig her →