• "Min sociale angst forsvandt efter den første behandling"
  - Elisabeth, 59 år
 • "JEG VAR VIRKELIG SKEPTISK - MEN NU KØRER JEG I BIL IGEN"
  - Rene, 37 år
 • "MIN SOCIALE ANGST FORSVANDT EFTER DEN FØRSTE BEHANDLING"
  - Cille, 26 år
 • "Femten års depression forsvandt og jeg fik mit selvværd tilbage"
  - Michael, 33 år
 • "Hverdagen var en kamp - nu er jeg fuld af lyst og energi"
  - Susanne, 43 år
  JEG KAN HJÆLPE DIG

  Behandling af tvangstanker og tvangshandlinger

  LIDER DU AF TVANGSTANKER?

  Tankefeltterapi er utrolig virksomt mod tvangstanker:

  • Ganske kort behandlingstid, ofte få timer
  • Op mod 90% succesrate
  • Nænsomt, uden bivirkninger og tilbagefald*

  Det er ekstremt vigtigt, at man får samlet op på det, der ligger nedenunder. En symptomreaktion er blot en forsvarsmekanisme. Dvs. en adfærd eller et sæt af følelser, der beskytter én mod noget dybere og langt mere smertefuldt. Der er på denne måde altid en rigtig god grund til, at vi har de følelser, vi har, eller det adfærdsmønster, vi har.

  Uanset hvor vanskeligt og svært det er at have angst eller OCD, så er disse følelser der af en grund.

  I en behandling af tvangshandlinger og tvangstanker går man derfor både ind og behandler på symptomfølelserne, tvangstankerne og tvangshandlingerne, men man er også nødt til at gå nedenunder og behandle på de følelsesmæssige lag, der ligger dybere. På denne måde kan det lade sig gøre at behandle sig ud af en tvangslidelse.

  HVORDAN OPSTÅR TVANGSTANKER?

  Hvis for mange af denne slags ubearbejdede voldsomme oplevelser (traumer) hober sig op, sker der en psykisk overbelastning. Psyken “koger over” eller “brænder sammen”. Dog ikke uopretteligt. Tvangstanker og tvangshandlinger er symptom-reaktioner og symptom-lidelser. Dvs. det er kroppens eller psykens måde at gøre én opmærksom på, at man er langt ude over éns grænser, at man alt for længe har brugt ressourcer, man ikke havde, og at det nu er tid at stoppe op og tage sig af disse følelser og lukninger.

  Disse lidelser er således en reaktion på noget, der ligger meget dybere. Dvs. mange stærke og voldsomme følelser, der har været så uoverskuelige og overvældende for én, at man har været nødt til at lukke af for dem.

  KONTAKT MIG FOR BEHANDLING AF TVANGSHANDLINGER OG TVANGSTANKER

  Lider du af negative følelser, og ønsker du at påbegynde en behandling af tvangstanker, så kan jeg hjælpe dig – uanset om du bor i København, Aarhus eller Aalborg.

  Med tankefeltterapi kan man naturligt og målrettet behandle på alle lidelser, følelser, symptomer og reaktioner. Virkning indtræder med det samme. Efter kun få timers behandling af tvangshandlinger oplever mange et drastisk fald i symptomerne. Med tankefeltterapi kan du altså få hjælp til tvangstanker og angst på effektiv vis. Jeg behandler både børn, unge og voksne.

  Ring gerne til mig på 40368782 for at høre nærmere eller for at booke en tid. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen eller skrive direkte på min mail tft@elisabethaarup.dk. Alle henvendelser bliver besvaret inden for 24 timer.

  *Se www.energypsych.org/page/23 – et stort studie med 29.000 testpersoner, der peger på en succesrate på 76-90%, over et forløb på tre – fem timer, ift rigtig mange psykiske lidelser og problematikker.

  BEHANDLING AF TVANGSTANKER OG TVANGSHANDLINGER

  Når man skal påbegynde en behandling af tvangstanker, bliver man derfor nødt til at kigge på, hvad der ligger nedenunder. Hvilke følelser og oplevelser ligger til grund. Det er ofte meget gamle lukninger og tidlige strukturer.

  Fælles er det for personer, der lider af tvangstanker, at der næsten altid ligger meget stærke følelser af skyld og skam. Disse følelser fylder så meget i én, at man simpelthen ikke kan rumme dem. Det indre følelsesmæssige kaos har vokset sig så stort, ens følelsesliv er så uoverskueligt, at man har mistet grebet om det og dermed også med sig selv. Derfor sker der det, at man overfører en manglende indre kontrol og styring til en ydre kontrol og styring. Det er selve psykologien i en OCD- eller tvangslidelse.

  Når det indre er kaotisk, strukturerer man det ydre på en ekstrem måde. Derved undgår man at forholde sig til det indre, som er for lidelsesfuldt at have kontakt til, og som man slet ikke aner, hvordan man skal håndtere.

  Når man påbegynder en behandling af tvangshandlinger med tankefeltterapi, så foregår det ved, at man går ind og behandler på disse følelser, både de følelser éns tvangstanker eller tvangshandlinger består af, og ligeledes på de følelser der ligger nedenunder – dem, der har udløst lidelsen.

  ER DU INTERESSERET I AT FÅ EN PRIS?

  BÅDE KØBENHAVN, ÅRHUS OG VESTSJÆLLAND

  Giv mig dine informationer, så skriver jeg en mail eller giver dig et kald. Jeg tilbyder gerne et uforpligtende møde med dig, så du kan se, om vi er et match.

   KøbenhavnAarhusThy

   Jeg besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer. Vær opmærksom på at min svarmail ofte havner i spambakken.

   Både København, Århus og Thy

   Center ved Søerne
   Nørrebrogade 7, 2. tv,
   2200 København N

   Fruens Hus
   Mejlgade 19, 1. sal,
   8000 Århus C

   CVR: 32006728

   Også E-terapi

    KøbenhavnAarhusThy

    Jeg besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer. Vær opmærksom på at min svarmail ofte havner i spambakken.

    Info

    Skriv til mig

    *Disclaimer: Tankefeltterapi som beskrevet på denne hjemmeside, har udelukkende til formål at reducere symptomer på angststressdepressioner mm, samt forskellige dagligdags problematikker. Det må ikke betragtes som en erstatning for professionel lægelig eller psykiatrisk hjælp, men kun som et supplement hertil. *Se fakta og forskning


    ØNSKER DU AT
    JEG RINGER DIG OP?

    udfyld venligst nedenstående

     København

     Center ved Søerne Nørrebrogade 7, 2. sal 2200 København N.

     THY

     Trapsandevej 47, Vang
     7700 Thisted

     Info