Behandling af stress

Lider du af stress?

Tankefeltterapi kan hjælpe dig:

  • Enestående kort behandlingstid (ofte få timer)
  • Dokumenteret succesrate på 90%
  • Ingen bivirkninger og ingen tilbagefald

 

Symptomer på stress

Man kan have både fysiske, psykiske og adfærdsrelaterede symptomer på stress, og det er individuelt, hvordan man egentlig reagerer, når man er bliver ramt af stress. Fysiske symptomer indebærer mave smerter, hovedpine, indre uro og vægttab, og de psykiske er typisk koncentrationsbesvær, glemsomhed, træthed og ulyst. Man kan opleve øget aggresivitet, irritabilitet, uengagerethed og humørsvingninger. Derudover kan stress over længerevarende tid påvirke søvnen og give søvnproblemer, tankemylder, angst og angstanfald, og udvikle sig til en egentlig depression.

 

Hvad er stress?

Stress er det, man kalder en belastningsreaktion. Hvis man forestiller sig psyken, éns følelsesliv, som et isbjerg, så er de ti procent, der rager over vandet stress symptomerne, mens alt det, der ligger nedenunder, udgør den egentlig stressbelastning. Dvs. det er presset fra de følelser, der ligger nedenunder, der er det egentlige problem. Det er presset på og fra de følelser, der er den udløsende faktor. Nedenunder de umiddelbare stresssymptomer, ligger derfor en række andre følelser, der udgør vores adfærdsmønster og måde at agere i livet og dagligdagen på. Det er disse følelser, der gør, at vi blir stressede.

Jeg ser eksempelvis meget ofte i min praksis, at kvinders stressproblematik handler om en helt fundamental mangel på selvværd og en grundlæggende frygt for ikke at gøre det godt nok. Det medfører nemlig et adfærdsmønster, der handler om, at intet nogensinde bliver godt nok, en frygt for, hvad andre tænker, perfektionisme, grænseproblematikker, vanskeligheder med at sige fra og sige nej (til bl.a. arbejdsopgaver), en grundlæggende usikkerhed, mm. Vi er styret af disse følelser, dette adfærdsmønster, og kan man ikke sige fra, så har man virkelig et problem. For så står man til rådighed non-stop og formår ikke at lytte til sig selv.

Hos mænd er det naturligvis det samme, omend det ses i mindre grad, og ofte kommer til udtryk på en anden måde. Det er derfor næsten altid et negativt og uhensigtsmæssigt adfærdsmønster, der gør, at man udvikler stress.

Hvordan behandles stress?

Ved behandling af stress med tankefeltterapi er det derfor nødvendigt at behandle på alle de følelser, der indgår i et negativt adfærdsmønster. Dvs. først og fremmest mindreværdsfølelser og angsten for ikke at slå til.

Det er disse følelser, der udgør kernen i stress sygdomme, såvel som i andre relaterede angstlidelser og depressioner. Det er vigtigt, at vi genvinder evnen til at lytte os selv og handle på det, og det kan vi kun i det øjeblik, vi ikke længere er styret af vores utilstrækkeligheder.

Tankefeltterapi er en oplagt mulighed for alternativ behandling af stress. Her kan du læse om en række af mine klienters oplevelse hos mig samt høre, hvordan tankefeltterapien har hjulpet dem.

 

Casestories:

 

Kontakt mig

Lider du af stress, kan jeg hjælpe dig! Med tankefeltterapi kan man naturligt og målrettet behandle på alle lidelser, følelser, symptomer og reaktioner. Virkning indtræder med det samme. Efter kun få timers stressbehandling oplever mange et drastisk fald i symptomerne.

Ring gerne til mig på 40368782, for at høre nærmere, eller for at booke en tid. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen, eller skrive direkte på min mail tft@elisabethaarup.dk. Alle henvendelser bliver besvaret inden for 24 timer.