Camilla Laursen, 16 år
Jeg havde det meget svært med min angst. Den forhindrede mig i at gøre forskellige ting, som andre mennesker uden angstproblemet, bare syntes ville være almindeligt. F.eks. kunne jeg ikke gå ud og handle ind, jeg kunne ikke gå ture med min hund, jeg kunne ikke gå i byen, og hygge mig med mine venner, jeg kunne ikke gå i butikker o.s.v. Min angst gjorde at jeg blev mere og mere indelukket, og ville ikke snakke med nogen, fordi jeg var bange for hvad de tænkte om mig. Til sidst sad jeg bare hjemme helt alene, og var ked af det. Jeg startede hos Elisabeth, som er tankefelts terapeut, den 23. november 2006. Da jeg kom første gang var jeg meget nysgerrig for hvad hun ville gøre ved mig, men jeg var villig til at prøve i håb om at hun kunne hjælpe mig. Allerede efter første behandling, kunne jeg mærke at der var sket en forandring. Da jeg havde fået min næst sidste behandling, var jeg bange for at behandlingen ikke havde virket som jeg håbede. Men hen over julen hvor jeg ikke gik hos Elisabeth, begyndte det at gå bedre og bedre med min angst. Jeg kunne begynde at gå ud og handle og jeg kunne gå lange ture med min hund. Nu har jeg været hos Elisabeth de 5 gange, og jeg synes at det går bedre og bedre. Det tager sin tid, men jeg prøver at udvide mine grænser hele tiden. Vil du også have hjælp? Kontakt mig her →