Claus Munck, 35 år
Startede i februar 2006, med at føle mig meget utilpas med jævne mellemrum, pludselig meget svedig, hjertebanken og rystelser. Helbredstilstanden blev bare dårligere i løbet af 2006, med en del sygedage som konsekvens. Efter mange besøg hos egen læge, samt div. Undersøgelser på sygehus/specielklinikker blev resultatet at diagnosen ”panikangst” blev stillet i september. Jeg startede almindelig psykolog behandling, med langsom bedring. Læser i et blad at der er noget der hedder tankefeltterapi som skulle kunne afhjælpe panikangst, tager kontakt med Elisabeth og starter behandling februar 2007. Efter 1. behandling kan jeg mærke udefinerbar ændring i kroppen. Efter 2. og 3. behandling begynder der fysisk at ske en ændring, får det langt bedre og dermed også mere positivitet. 4. og 5. behandling gør mig mere overbevist om at jeg nu kan klare at komme tilbage til en hverdag, med fuldtidsarbejde igen. Her i maj 2007, er jeg tilbage på fuld tid, og føler mig meget bedre tilpas både fysisk og psykisk, så jeg er helt sikker på at jeg nok skal komme tilbage til mit gamle jeg, ved at tænke positivt og lære at passe ”lidt” mere på sig selv. Vil du også have hjælp? Kontakt mig her → Læs mere om panikangst her