Dødsangst

Lider du af dødsangst?

Tankefeltterapi kan hjælpe dig:

  • Enestående kort behandlingstid (ofte få timer)
  • Dokumenteret succesrate på 90%
  • Ingen bivirkninger og ingen tilbagefald

Hvad er dødsangst?

Dødsangst er angsten for at dø eller angst for døden og de tanker, man har om døden. At alting er forbi, at man skal miste, sige farvel, tomrummet, det uforståelige ingenting – og uvisheden om, hvad der sker bagefter. Dødsangst består ligesom alle andre angstlidelser og angstformer af en række forskellige følelser og symptomer. Den kan rumme en stor sorg og en stærk følelse af ensomhed, fordi vi dør alene. Sorgen over ikke længere at skulle være sammen med vores børn, vores familie og andre, der står os nær. Ensomhed, fordi døden nok er det sted, vi er allermest alene – og bevidste om vores alenehed.

 

Symptomer på dødsangst

Dødsangst kan være en del af andre primære angstlidelser. Hvis man fx lider af panikangst, kan symptomerne, de fysiske reaktioner, være så voldsomme, at man er bange for at dø af det. Ved angstanfald har man typisk meget høj puls, svimmelhed, kvalme, rysten, og man oplever tit, at ens krop er helt ude af kontrol. Fordi tabet af kontrol over vores krop er så voldsom og føles så truende, kan det medføre en angst for at dø.

Tit oplever panikangstramte, at blive kørt på skadestuen fordi de er bange for, at de har fået en blodprop eller et hjerteanfald.

Flyskræk er en anden angstform, hvor dødsangst gerne optræder. Her kan man også få det så dårligt af angsten, at man er bange for at dø, eller man simpelthen er bange for at flyet styrter ned.

Hvorfor er man angst for døden?

Katastrofetanker og sygdomsangst er atter andre angsttilstande, der kan involvere dødsangst. Men det at være angst for døden kan også komme i forbindelse med meget stærke følelser, man ubevidst er bange for.

Man har måske meget længe undertrykt en stor sorg, og bevidstheden om den følelse kan vække en meget stor rædsel i én, fordi man ikke ved, hvordan man skal håndterer den eller tackle den. Man bliver så at sige bange for nogle følelser, og er de store og stærke nok, kan de forekomme så skræmmende, at de fremkalder dødsangst.

 

Kontakt mig

Lider du af angst for døden, kan jeg hjælpe dig! Med tankefeltterapi kan man naturligt og målrettet behandle på alle følelser, symptomer og reaktioner på dødsangst. Virkning indtræder med det samme. Efter kun få timers behandling oplever mange et drastisk fald i symptomerne.

Ring gerne til mig på 40368782, for at høre nærmere, eller for at booke en tid. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen, eller skrive direkte på min mail tft@elisabethaarup.dk. Alle henvendelser bliver besvaret inden for 24 timer.