• "Min sociale angst forsvandt efter den første behandling"
  - Elisabeth, 59 år
 • "JEG VAR VIRKELIG SKEPTISK - MEN NU KØRER JEG I BIL IGEN"
  - Rene, 37 år
 • "MIN SOCIALE ANGST FORSVANDT EFTER DEN FØRSTE BEHANDLING"
  - Cille, 26 år
 • "Femten års depression forsvandt og jeg fik mit selvværd tilbage"
  - Michael, 33 år
 • "Hverdagen var en kamp - nu er jeg fuld af lyst og energi"
  - Susanne, 43 år
  JEG KAN HJÆLPE DIG

  E-terapi

  E-TERAPI MED TANKEFELTTERAPI/SESSIONER OVER INTERNETTET

  E-terapi er forløb på Skype eller via Facetime. Det er sessioner der indeholder og forløber på fuldstændig
  samme måde som et traditionelt forløb, der er blot en skærm imellem os. Samtalen er identisk med den samtale man ville have under et fysisk møde, behandlingen er også den samme, blot sidder man med punkterne selv, under min vejledning (hvilket man osse ville gøre under en almindelig session efter kort tid). E-sessioner således fuldt ud lige så virkningsfulde og effektive som almindelig sessioner.

  Godt alternativ:
  E-terapi er et rigtig godt alternativ, hvis man af forskellige årsager har svært ved at møde op til et klassisk forløb på mine adresser. Der kan være mange grunde til at et E-terapi passer bedre:

  • Travlhed: måske er man belastet af en travl hverdag, og har svært ved at få en fysisk aftale passet ind i ens program.
  • Transporttid: man bor for langt væk, og transporttiden bliver for lang og krævende. Det er fx en rigtig god mulighed hvis man bor i Jylland eller på øerne (Grønland eller Færøerne) og gerne vil i forløb hos en terapeut der bor på Sjælland.
  • Fysiske eller psykiske forhindringer: jeg har også været ude for, at mine klienter har så meget angst, at det ikke er fysisk muligt at bevæge sig ud af hjemmet. Her er et E-terapi oplagt. Det er det også hvis man har et fysisk handikap, der besværliggør rejsen til terapeutens adresse)
  • Utryghed: Eller måske virker det blot helt uoverskueligt at skulle møde et fremmed menneske og tale om noget der i forvejen er rigtig svært for en. Her kan et forløb over Skype eller på FaceTime være en fordel.
  • Børn og unge: E forløb kan også være rigtig godt for børn og unge, der måske synes at et traditionelt forløb er besværligt, at det tager for lang tid eller at det er svært at tale direkte med nogen om noget der gør ondt. Samtidig er de vant til dialog over en skærm, som de ofte har et helt naturligt forhold til.

  Fordele: E terapi kan være en fordel for dem, der ønsker et personligt udviklingsforløb, men af forskellige årsager har svært ved at sidde overfor en terapeut. Her kan man sidde bekvemt i sine vante omgivelser, og det kan være med til at skabe den følelse af tryghed der skal til, for at man tør åbne op. Det kan være mindre konfrontatorisk, og kan derfor gøre at det er muligt for dog at arbejde dybere ned i dine issues.

  Ulemper: De mere åbenlyse ulemper er at man kan have svært ved at få en fornemmelse af hinanden over skærmen, og at afstanden kan synes lidt akavet til at starte med. Nogle vil rigtig gerne have den fysiske kontakt, og er bedre i stand til at opbygge en fortrolighed i et fysisk nærvær. Jeg har dog ikke lovet at nogen af delene har været problematiske for et frugtbart forløb. Man vænner sig hurtigt til denne måde at kommunikere på og så lægger man slet ikke mærke til afstanden og skærmen.

  Personligt mener jeg at e-sessioner er en fantastisk mulighed for dig, der gerne vil i forløb hos mig, men ikke har mulighed for at komme fysisk.

  Louise der var i e-forløb hos mig skriver om det:

  ER DU INTERESSERET I AT FÅ EN PRIS?

  BÅDE KØBENHAVN, ÅRHUS OG VESTSJÆLLAND

  Giv mig dine informationer, så skriver jeg en mail eller giver dig et kald. Jeg tilbyder gerne et uforpligtende møde med dig, så du kan se, om vi er et match.

   KøbenhavnAarhusThy

   Jeg besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer. Vær opmærksom på at min svarmail ofte havner i spambakken.

   “Det var en rigtig god måde for mig til at modtage behandlingerne på. Det var i den omgivelse jeg var mest tryg, og jeg blev kun mødt af opbakning fra Elisabeth. Hun mødte mig præcis der hvor jeg var. Jeg følte mig hurtig tryg i samtalen, og hun guidede mig til hvordan jeg skulle arbejde med øvelserne.”

   [expander_maker id=”1″ more=”Læs den fulde beretning her” less=”Luk”]

   Jeg arbejder som folkeskolelærer. Selvom det er et arbejde som jeg holder rigtig meget af, blev jeg alligevel ramt af stress. I forbindelse med stress udviklede jeg panikangst.

   I forsøg på at behandle min stress angst kom jeg i behandling hos en stresskonsulent, en psykolog og min læge anbefalede medicinering. Ingen af disse behandlinger hjalp, tværtimod følte jeg at jeg gik et skridt frem og to tilbage. Min panikangst var nu så slem at jeg ikke kunne komme væk fra min matrikel.
   Så fandt jeg behandlingen tankefeltterapi, og syntes at det lød godt. Jeg kontaktede Elisabeth Aarup og fortalte om min situation. I det jeg ikke havde mulighed for at komme ud til hende, tilbød hun mig et behandlingsforløb online med face-time konsultationer.

   Det var en rigtig god måde for mig til at modtage behandlingerne på. Det var i den omgivelse jeg var mest tryg, og jeg blev kun mødt af opbakning fra Elisabeth. Hun mødte mig præcis der hvor jeg var. Jeg følte mig hurtig tryg i samtalen, og hun guidede mig til hvordan jeg skulle arbejde med øvelserne.
   Øvelserne hjælper både under konsultationerne, men de hjælper også når man selv skal arbejde videre med dem som ”lektier”.

   En af de ting som jeg rigtig godt kan lide, er at der altid er fokus på succeserne uanset hvor små eller store de er. Det giver virkelig lysten til at arbejde videre både på de gode og de dårlige dage.

   Jeg kan klart anbefale online behandlingsforløb, hvis man ligesom mig ikke havde mulighed for, eller har svært ved at komme ud til Elisabeth.

   [/expander_maker]

   Ring gerne til mig på 40368782, for at høre nærmere om min behandlingsform og E-forløb, eller book en tid med det samme.

   Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen, eller skrive direkte på min mail tft@elisabethaarup.dk.

   Alle henvendelser bliver besvaret inden for 24 timer.

   Både København, Århus og Thy

   Center ved Søerne
   Nørrebrogade 7, 2. tv,
   2200 København N

   Fruens Hus
   Mejlgade 19, 1. sal,
   8000 Århus C

   CVR: 32006728

   Også E-terapi

    KøbenhavnAarhusThy

    Jeg besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer. Vær opmærksom på at min svarmail ofte havner i spambakken.

    Info

    Skriv til mig

    *Disclaimer: Tankefeltterapi som beskrevet på denne hjemmeside, har udelukkende til formål at reducere symptomer på angststressdepressioner mm, samt forskellige dagligdags problematikker. Det må ikke betragtes som en erstatning for professionel lægelig eller psykiatrisk hjælp, men kun som et supplement hertil. *Se fakta og forskning


    ØNSKER DU AT
    JEG RINGER DIG OP?

    udfyld venligst nedenstående

     København

     Center ved Søerne Nørrebrogade 7, 2. sal 2200 København N.

     THY

     Trapsandevej 47, Vang
     7700 Thisted

     Info