• "Min sociale angst forsvandt efter den første behandling"
  - Elisabeth, 59 år
 • "JEG VAR VIRKELIG SKEPTISK - MEN NU KØRER JEG I BIL IGEN"
  - Rene, 37 år
 • "MIN SOCIALE ANGST FORSVANDT EFTER DEN FØRSTE BEHANDLING"
  - Cille, 26 år
 • "Femten års depression forsvandt og jeg fik mit selvværd tilbage"
  - Michael, 33 år
 • "Hverdagen var en kamp - nu er jeg fuld af lyst og energi"
  - Susanne, 43 år
  JEG KAN HJÆLPE DIG

  Behandling af flyskræk

  LIDER DU AF FLYSKRÆK?

  Tankefeltterapi er utrolig virksomt mod flyskræk:

  • Ganske kort behandlingstid, ofte få timer
  • Op mod 90% succesrate
  • Nænsomt, uden bivirkninger og tilbagefald*
  • Fysisk ubehag: Udover alle de ovenfornævnte psykiske følelser, er flyskræk altid forbundet med et stort fysisk ubehag. Pulsen stiger voldsomt, man sveder, måske koldsved, man trækker vejret hurtigt, hyperventilerer måske, bliver anspændt i kroppen. Fordi man gør det, opstår der ofte en frygt for, at de andre (medpassagerer) kan se, at man har det skidt. Dette kan så medføre en følelse af pinlighed eller flovhed.
  • Flyskræk opstår gerne som følge af en ubehagelig oplevelse, man har haft på en flyvetur. Det kan have været med turbulens eller svære landingsforhold. Har man i forvejen panikangst eller klaustrofobi, kan man også i denne forbindelse udvikle flyskræk.

  ER DU INTERESSERET I AT FÅ EN PRIS?

  BÅDE KØBENHAVN, ÅRHUS OG VESTSJÆLLAND

  Giv mig dine informationer, så skriver jeg en mail eller giver dig et kald. Jeg tilbyder gerne et uforpligtende møde med dig, så du kan se, om vi er et match.

   KøbenhavnAarhusThy

   Jeg besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer. Vær opmærksom på at min svarmail ofte havner i spambakken.

   SLIP AF MED FLYSKRÆK

   Lider du af flyangst? Kurer din flyskræk via tankefeltterapi – jeg tilbyder behandling af flyskræk i Aarhus, København og Aalborg.

   Flyskræk er ikke bare angsten for at flyve, men består typisk af en række andre følelser også. De typiske er angst for angsten, dødsangst, angsten for at miste, klaustrofobi, panikangstkatastrofetanker, samt en masse fysisk ubehag.

   Angst for angsten indgår i alle angstlidelser. Det er den angst, anspændthed, uro, frygt, man mærker i dage, uger, for nogle endda måneder, op til en flyvetur eller ferierejse med fly. Oftest er det dén, der fylder mest, fordi den er konstant over længere tid. Man er her bange for at blive bange. Bange for det tab af kontrol, der ligger i at gå i panik og ikke kunne styre sin krop og sine følelser. Det er forbundet med en dyb rædsel, og mange med angstanfald beskriver netop denne følelse, tab af kontrol, som den allerværste.

   Angst for angsten oplever man op til den begivenhed, der potentielt kan udløse de følelser, man er bange for (angstfølelser eller angstanfald), men kan også fortsætte under flyrejsen, hvis det ikke udvikler sig til et regulært angstanfald. Selve angstanfaldende rummer flere forskellige følelser.
   Her er de typiske:

   • Dødsangst og katastrofetanker er gerne nogle af dem. Man er bange for, at flyet styrter ned, man er bange for at miste nogle af ens kære, eller for at de mister én. Man er bange for uvejr, turbulens, flykapringer, bange for at der sker éns børn eller nærmeste noget, hvis man rejser med dem.
   • Klaustrofobi er også meget typisk for folk med flyskræk. Her er det følelsen af at være spærret inde, ikke at kunne komme ud, og ikke selv at kunne bestemme over situationen, ikke at kunne handle i situationen. Gå ud ad døren fx.
   • Panikangst: der er mange, der forveksler panikangst i flyveren med egentlig flyskræk. Det er ikke det samme. Panikangst er angstanfald. Mange med panikangst er bange for at få angstanfald ombord på flyet, de og tror derfor fejlagtigt, at de lider af flyskræk. Det er dog ikke selve angsten for at flyve, der er den dominerende, men derimod angsten for at få et panikanfald. Panikangst rummer dog nogle af de samme følelser som flyskræk – ex. angst for tab af kontrol.

   KONTAKT MIG FOR BEHANDLING AF FLYSKRÆK

   Hvis du har brug for hjælp til flyskræk, så kontakt mig. Med tankefeltterapi kan man naturligt og målrettet behandle på alle lidelser, følelser, symptomer og reaktioner.

   Virkning indtræder med det samme. Efter kun få timers behandling af flyskræk oplever mange et betydeligt fald i symptomer.

   Ring gerne til mig på 40368782 for at høre nærmere om behandling af flyskræk eller for at booke en tid. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen eller skrive direkte på min mail tft@elisabethaarup.dk. Alle henvendelser bliver besvaret inden for 24 timer.

   Både København, Århus og Thy

   Center ved Søerne
   Nørrebrogade 7, 2. tv,
   2200 København N

   Fruens Hus
   Mejlgade 19, 1. sal,
   8000 Århus C

   CVR: 32006728

   Også E-terapi

    KøbenhavnAarhusThy

    Jeg besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer. Vær opmærksom på at min svarmail ofte havner i spambakken.

    Info

    Skriv til mig

    *Disclaimer: Tankefeltterapi som beskrevet på denne hjemmeside, har udelukkende til formål at reducere symptomer på angststressdepressioner mm, samt forskellige dagligdags problematikker. Det må ikke betragtes som en erstatning for professionel lægelig eller psykiatrisk hjælp, men kun som et supplement hertil. *Se fakta og forskning


    ØNSKER DU AT
    JEG RINGER DIG OP?

    udfyld venligst nedenstående

     København

     Center ved Søerne Nørrebrogade 7, 2. sal 2200 København N.

     THY

     Trapsandevej 47, Vang
     7700 Thisted

     Info