Behandling af fobier

Lider du af fobier?

Tankefeltterapi kan hjælpe dig:

  • Enestående kort behandlingstid (ofte få timer)
  • Dokumenteret succesrate på 90%
  • Ingen bivirkninger og ingen tilbagefald

Er du bange for noget, du objektivt ved ikke er farligt? Så har du en fobi. Fobier kan opstå af mange forskellige årsager, og ofte ved vi ikke hvorfor vi har dem. Nogle gange ser de ud til at være arvet, andre gange kommer de i forbindelse med en svær oplevelse, som følge af et traume. Fælles for alle fobier er, at vi er bange for (tanken om) noget. Dette fører ofte til, at vi ikke tør gå de steder hen, hvor vi risikerer at møde det vi frygter.

 

Casestories

Elisabeth Collvin-Andersson Tina Søndergaard

Det siges at 2-6 procent af den danske befolking, lider af en fobi. (Kilder: www.en.wikipedia.org. Læs mere: “The Five Minute Phobia Cure”, Dr. Roger Callahan – Callahan har udviklet Tankefeltterapi og har bl.a. skrevet denne bog om hvordan man behandler sine fobier. Han har gentagne gange været med i amerikanske TV-udsendelser, bl.a 3 gange på CNN for at demonstrere metoden. www.duda.dkwww.angstforeningen.dkwww.angstlinien.dk)

Kontakt mig

Søger du fobibehandling, kan jeg hjælpe dig! Med tankefeltterapi kan man naturligt og målrettet behandle på alle lidelser, følelser, symptomer og reaktioner. Virkning indtræder med det samme. Efter kun få timers angstbehandling oplever mange et drastisk fald i symptomerne. Ring gerne til mig på 40368782, for at høre nærmere, eller for at booke en tid. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen, eller skrive direkte på min mail tft@elisabethaarup.dk. Alle henvendelser bliver besvaret inden for 24 timer.