Hanne Jensen, 48 år
Jeg har lidt af angst endel år, gået til psykolog og psykiater, og intet af det har hjulpet mig igennem min angst (panikangst og social angst). Jeg så en artikel om tankefeltterapi i Ude og Hjemme, og har senere gjort alvor af at kontakte Elisabeth, da angsten satte mange begrænsninger i min hverdag – især på ferier og sammen emd mange mennesker jeg ikke kendte. For ni år siden havde jeg en meget ubehagelig oplevelse på en ferie i udlandet, og havd etrods behandling i systemet ikke fåe det bedre. I min behandling hos Elisabeth, gik jeg næsten alle fem gange, uden at jeg kunne sige hvad det var der var blevet bedre. Jeg var utrolig træt efter hver behandling. Hen ad vejen overskred jeg bogle grænser uden at kunne sige hvorfor. Efter endt behandling fik jeg det som om den store rygsæk jeg bar rundt på var blevet tømt, den var pluselig meget lettere. Jeg turde se folk i øjnene igen og følte ikke længere jeg havd enoget at skamme mig over. Vil du også have hjælp? Kontakt mig her →