Hvad er tankefeltterapi

TFT behandling er en revolutionerende effektiv og veldokumenteret metode til behandling af alle former for følelsesmæssigt stress. Den tager udgangspunkt i østlig meridianlære og vestlig kognitiv terapi. Man “banker” ubehaget væk, ved at have sin bevidsthed på følelserne og samtidig aktivere meridianbanerne. Herved kan man ændre de signaler, der går til hjernen og udløser den unaturlige reaktion, irrationelle adfærd eller negative følelse.

 

Tankefeltet er en del af det elektromagnetiske felt, der omgiver vores krop. Det aktiveres, når vi tænker på et problem eller er i en svær situation. Hjernen læser, at der er fare på færde, og vi mærker ubehag, frygt eller lignende. Men årsagen til de overvældende følelser er, at hjernen ikke er i stand til klart at modtage og forstå signalerne fra omverdenen. Der er “støj” på modtageren, og det er støjen, vi reagerer på med smerte eller ubehag, for den gør, at vi “misforstår” situationen. Det er derfor, vi stadig kan reagere på en negativ hændelse tyve år efter, den fandt sted.

Men ligesom man kan fintune sin radio til den rigtige frekvens, så den ikke længere støjer, kan man ganske enkelt også med tankefeltterapi finindstille tankefeltet, så ubehaget forsvinder. Og som det ser ud, kan næsten alle irrationelle og belastende følelser helbredes på denne måde!

 

Hvis du er begyndt at operere med laser, går du ikke tilbage til en flintstenskniv.” — Carl Johnson, PhD, Diplomate in Clinical Psychology, American Board of Professional Psychology, Martinsburg, West Virginia