sub9
sub11
sub12
Managementkonsulent, Janni Sønderskov

Jeg læste en artikel om TFT og kontaktede Elisabeth Aarup og fortalte hende om det fængsel af angst, jeg levede i. Efter blot én behandling, var uroen væk.

Stressen ramte mig som et lyntog! Den kom bagfra og sparkede benene væk under mig. Mig som ellers havde styr på alt – undtagen mine værdier, prioriteter og mit eget velbefindende. Det var for længst forsvundet i karriere og travlhed i jagten på ”det perfekte liv”….

I 2003 fødte jeg min anden søn som kun var 16 måneder yngre end sin storebror. Under min 2. graviditet havde jeg meget dårlig samvittighed over for min arbejdsplads, da jeg næsten lige havde været gravid og på barsel. Derfor arbejdede jeg ekstra meget og gik først på barsel én uge før min fastsatte termin.

Jeg arbejdede, på det tidspunkt, for et stort amerikansk IT selskab, som under min barsel var under en stor omstrukturering grundet opkøb af et andet firma. Kort efter jeg havde født, blev jeg kontaktet af min chef, som pr. telefon meddelte mig, at min stilling var nedlagt, og at jeg derfor var flyttet over i en anden stillingskategori, som desværre medførte forringede ansættelsesvilkår. Dette skabte en masse usikkerhed og utryghed læs stress (ikke mindst økonomisk) i en periode, som skulle helliges moderskabet og familien og hvor overskuddet i forvejen er minimalt.

Så skete det…. En måned efter Julius kom til verden, fik jeg mit første angstanfald. Det kom som et lyn fra en klar himmel. Svimmelheds- og angstanfald og en ubeskrivelig uro fyldte pludselig hele mit liv. Jeg søgte rådgivning hos min læge, som meddelte mig, at jeg var ramt af stress. Herefter opsøgte jeg forskellige psykologer med speciale i Angst og Kognitiv terapi, desværre uden nogen effekt.

Så læste jeg en artikel om TFT og kontaktede herefter Elisabeth Aarup. Vi talte om min situation og aftalte en tid. Efter blot én behandling var uroen væk. Efter 5 behandlinger var min angst væk!

Vil du også have hjælp? Kontakt mig her →