Jesper, 25 år
Jeg havde det ulideligt med min vrede – røg altid i slagsmål når jeg var i byen, og det var derofr sjældent at jeg overhovedet gik nogle steder, selvom jeg elsker at gå i byen. Jeg havde heller ikke mange venner tilbage. Hvis jeg fx. skulle sætte en reol op, og ikke kunne finde ud af det, endte det med at jeg smadrede lortet. Smadrede gerne et par vaser samtidig. Kunne standse bilen i raseri over en medtrafikant, og begynde at tæske løs på ham, hvis jeg synes han havde opført sig råddent. Havde utallige slagsmål med min kone, har smadret alle vores glas, tallerkner, skåle – alt hvad der kunne smadres. Vi kunne aldrig gå i byen sammen, for blev altid jaloux, og det endte i kæmpe slåskampe. Hvis en anden mand så meget som så på hende, endte det med at han fik blodtud. Jeg blev afvist på både Nordvangen og Stolpegården (beahndlingssteder), fordi mine symptomer og reaktioner var for voldsomme. I to år var jeg medicineret, på et tidspunkt var jeg opppe på 34 piller om dagen, det kostede mig altså dagligt 320 kroner! Jeg har osse prøvet en psykolog, men kom til at slå hånden gennem hendes væg i et raserianfald. Mine symptomer blev markant bedre, allerede efter første behandling hos Elsiabeth. Nu, efter fire gange, har jeg det bare fantastisk! Har fået det rigtig godt med min familie og mine venner ( har lige fundet sammen med en kammerat igen, som jeg slog ned med en flaske for syv år siden. Har osse fået det meget bedre i hverdage igen, nu har jeg det godt når jeg står op om morgenen, og min kone og jeg har aldrig haft det bedre sammen. Vil du også have hjælp? Kontakt mig her →