Karin Hansen, 48 år
Jeg havde det fordærdeligt i sociale sammenhænge, selv i sammenhænge hvor jeg egentlig burde føle mig tryg (med nære venner, familie osv). Jeg blev meget nervøs, rødmede, rystede, fik spændinger. Havde det osse meget sådan på arbejde. Endda i helt almindelige situationer. Oveni kom flovheden, jeg var sikker på at de andre kunne se at jeg havde det skidt. Det fyldte bare sindsygt meget tilsidst. Så startede jeg op hos Elsiabeth. Efter første gang synes jeg egentlig ikke jeg kunne mærke noget. Svært at forklare, måske var der alligevel noget der løsnede sig, på én aller anden måde. Var selvfølgelig skeptisk, og bange for om det nu virkede på mig. Efter anden gang, mærkede jeg megen ro i min krop. Oplevede en tydelig sammenhæng mellem mine spændinger i nakken og min nervøsitet. Så vi begyndte vi at behandle på mine spændinger i nakken, og så forsvandt min uro og angst efterfølgende. Til sidst i forløbet havde jeg det bare rigtig, rigtig godt! Havde fået mere energi, var mere glad og tlfreds med mig selv. Nu undgår jeg ikke længere situtioner på samme måde. Heller ikke de situaioner, der før var svære. Før undgik jeg så mange ting. Angsten styrede mig. Nu føler jeg mig bare enormt glad over at det ikke er noget problem. Jeg oplever osse, at jeg blir mødt med større anerkendelse og respekt, måske fordi jeg er trådt mere i karakter. Jeg ser bl.a., at min familie har ændret holdning til mig. Jeg har altid været det sorte får, men føler ikke længere at det rammer mig. Nu hviler jeg i mig selv, og føler mig tryg (de sidste uger har jeg helt glemt at “banke”, fordi det bare går så godt). Vil du også have hjælp? Kontakt mig her →