Kim, 28 år
Ca 3 måneder efter min far døde af cancer begyndte jeg at føle mig meget urolig og fik de mærkeligste tanker. Jeg ble meget urolig og troede hele tiden jeg selv skulle dø. Jeg var bange for at være hjemme alene, bange for at være sammen andre mennesker, jeg var bange for at køre bil, jeg var bange for at gå på toilettet alene, jeg var svimmel og troede jeg skulle besvime hele tiden, kroppen ristede konstant i mange måneder , jeg spiste ikke, inden jeg til slut tog kontakt med min læge. Jeg bad om at blive sygemeldt fra mit arbejde da jeg slet ikke kunne koncentrere mig om andet end min angst. Jeg troede jeg var alvorlig syg. Han sendte mig til psykolog, udskrev anti depressions medicin, men intet kunne hjælpe mig. Jeg søgte meget på internettet efter svar, men fandt egentlig intet. Til jeg en dag fandt Elisabeths hjemmeside hvor jeg så tog kontakt. Allerede efter første behandling følte jeg mig gradvis bedre og begyndte at finde roen. Jeg har stadig nogle fysiske symptomer og underlige tanker ind imellem, men jeg bliver ikke bange mere og kan lave alle de ting jeg tidligere ikke kunne. Havde det ikke været for Tft og Elisabeths behandling ved jeg ikke hvordan det havde gået med mig. Vil du også have hjælp? Kontakt mig her →