Lea, 23 år
Da min stadfar døde gik jeg ned med panikangst. Da jeg første gang fik et anfald troede jeg at jeg skulle dø. Jeg kom babu-babu på hospitalet, men blev sendt tlbage med beroligende piller, efter en ække undersøgelser. Hereftrer fik jeg bare tilbagevendende store anfald, der invaliderede mig. Kunne ikke gå, ofte lå jeg bare i min seng, og var sygeleldt far mit arbejde i lkang tid. Jeg var lænket til sengen, skulle luftes ligesom en hund. Jeg har lidt af angst siden jeg var otte, men anfaldende started edfor to år sien da minb stdfar døde. Så kom depressionen oveni. Jeg har altid lidt af mindreværd, manglet selvtillid, altid været ret angst. Nogle gange som barn, kunne jeg ikke gå i skole, eller min mor måtte hente mig. Generelt har jeg altid haft svært ved at sige fra, og mine grænser er derfor altid blevet overskredet. Sikkert derfor jeg har haft så megen angst. Alered efter første gang hos Elisasbeth, vendte min livsglæde tilbage, og min angst forsdvandt. Siden da, har jeg faktisk ikke haft angst. Her efter tredie gang, er jeg startet arbejde igen, jeg har masser af overskud og mærker rigtig megen selvtillid g selvværd. Det er bare for fedt!! Min familie er helt målløs. Synes jeg er blevet en helt ny person, meget mere glad og selvstændig. Olever selv at jeg er blevet en helt anden, er vokset og blevet mere moden., Vil du også have hjælp? Kontakt mig her →