Louise, 30 år
Jeg havde lidt af social angst siden jeg gik i 9. eller 10. klasse, eller måske endda tidligere. Hele min opvækst og voksne liv har været baseret omkring denne angst. Jeg har været hæmmet på alle måder: ikke kunne sidde i en bus, eller i et tog, stå i en kø i supermarkedet, deltage aktivt i en klassesituation, ikke være steder hvor der var andre mennesker. Jeg har skammet mig over at have det sådan, og det blev tabu for mig, og derved endnu sværere at kæmpe med. Jeg læste om Elisabeth Aarup og tankefeltsterapi i et dameblad ved et tilfælde, og følte bare at jeg var nødt til at kontakte hende med det samme. Og allerede efter første behandling, var angsten faktisk forsvundet. Det er meget svært at forklare, nok mest af alt fordi jeg selv havde svært ved at tro på det i starten. Men det var vitterligt væk! Jeg har haft i alt 3 behandlinger, men det var den første der gjorde det for mig. De to andre var nok mere for at overbevise mig selv om at det virkelige passede. Nu kan jeg ikke rigtig sætte mig ind i det voldsomme ubehag jeg har følt i alle disse år, og kan stort set ikke fremprovokere det, om jeg så ville. Det har givet mig mit liv tilbage, og intet kan slå den følelse! Vil du også have hjælp? Kontakt mig her →