Maria Bern, 24 år
Marias veninde blev myrdet. Maria blev naturligvis meget påvirket. Hun var lige blevet mor til en lille pige, men kunne ikke tage sig af sin nyfødte pga. angst. Maria var bange for at miste sin datter, som hun pludselig havde mistet sin veninde. Og angstanfaldene tog til. Maria kunne måske ikke tage sig af datteren, når hun havde anfald. Hun blev angst, når hun var sammen med andre og turde heller ikke køre bil. Maria begyndte i TFT. Allerede efter tredje gang var angstanfaldene forsvundet. ”Jeg følte en kæmpe indre ro. Nu kunne jeg klare hele verden. Jeg fik styr på mit følelsesliv og var ikke længere angst for angsten…” Maria er igen gravid. Hun lever angstfrit. ”Jeg ville ikke kunne klare graviditeten, hvis jeg blev angst igen. Jeg har meget lettere ved at komme ud blandt mennesker. Det bedste er dog, at jeg ikke oplever angsten for at miste min datter eller ikke kunne passe den lille ny ordentligt.” Vil du også have hjælp? Kontakt mig her →