Martin Mogensen, 29 år
I godt 10 år led jeg af angst og socialangst. Jeg oplevede mit første angst tilfælde i en kø i Bilka og bredte sig hurtigt til alle større forretninger, angst for steder med mange mennesker og også møde nye mennesker. Måske udløst af mange års sygdom og fysisk handicap, hvor jeg har været en del igennem. Jeg havde prøvet psykolog som alternativ til medicin, med uden den ønskede virkning. Min mor viste mig en artikel i et ugeblad, om et lignende tilfælde behandlet af Elisabeth, men uden omtale af hvad det gik ud på. Så jeg var lidt skeptisk overfor det, da jeg er imod ting som healing. Nogle måneder senere læste jeg endnu en artikel om det, igen om Elisabeth, men denne gang med en god forklaring på hvad det gik ud på, og det virkede nu helt logisk, og som noget jeg bare måtte prøve! Jeg var lidt nervøs første gang, men det gik hurtigt over, som der blev taget hul på problemet. Det var lidt svært at fastholde de ubehagelige erindringer højt mens behandlingen stod på, så jeg var nok lidt usikker på om det virkede. Men det gjorde det. Før behandlingens start var mit angst niveau ret højt, men efter de 3 første behandlinger kunne jeg mærke en forandring, kunne simpelthen ikke fremprovokere ubehaget. Når jeg gik derfra, var det med en ro og lettelse i kroppen jeg ikke helt kan beskrive, for den har jeg ikke oplevet før. Jeg havde det, som om jeg kunne klare alt og havde lyst til at gøre det. For mig var det efter 3. behandling jeg følte at jeg var kommet over det punkt, at jeg turde udfordre mig selv til en tur i Bilka – uden ubehag. De sidste 2 behandlinger fik jeg bl.a. styr på mit selvværd. Jeg færdes nu uden problemer blandt større menneske mængder og opsøger selv nye bekendtskaber. Man lærer selv at banke på de rigtige punkter da det er en del af hjemmearbejdet. Efter sidste behandling tror jeg, at jeg har haft brug for det et par enkelte gange hvor jeg stod overfor nogle nye ukendte ting. Bivirkninger ved behandlingen? Man kan nemt blive forfalden til den indre ro man har i kroppen efter en behandling – og så er det blevet lidt dyrt med alle de efterfølgende shoppeture! Elizabeths tlf. nr er i min telefon hvis det nogensinde skulle blive nødvendigt, men det har det ikke været i det år der nu er gået. Vil du også have hjælp? Kontakt mig her →