• "Min sociale angst forsvandt efter den første behandling"
  - Elisabeth, 59 år
 • "JEG VAR VIRKELIG SKEPTISK - MEN NU KØRER JEG I BIL IGEN"
  - Rene, 37 år
 • "MIN SOCIALE ANGST FORSVANDT EFTER DEN FØRSTE BEHANDLING"
  - Cille, 26 år
 • "Femten års depression forsvandt og jeg fik mit selvværd tilbage"
  - Michael, 33 år
 • "Hverdagen var en kamp - nu er jeg fuld af lyst og energi"
  - Susanne, 43 år
  JEG KAN HJÆLPE DIG

  Katastrofetanker

  LIDER DU AF KATASTROFETANKER?

  Tankefeltterapi er utrolig virksomt mod katastrofetanker:

  • Ganske kort behandlingstid, ofte få timer
  • Op mod 90% succesrate
  • Nænsomt, uden bivirkninger og tilbagefald*

  Denne byrde, både at opleve at éns far og mor slås og samtidig bære ansvaret for mindre søskende, er alt for stort et pres for et barns psyke. Man overlever ved at fortrænge, gennem kontrol, ved at tage sig sammen og blive efterstræbe en perfekthed udadtil. Ved at præstere. Det var jo det, man skulle som barn. Man skulle virkelig være i kontrol for at overleve. At præstere og kontrollere bliver éns overlevelsesstrategi.

  Denne overlevelsesstrategi vokser man op med og sammen med. Det bliver til en del af éns psykiske “set up”, en del af den man er. Man glemmer, hvorfor det var sådan, og hvorfor man blev sådan. Men angsten, den dybe og tidlige angst, styrer én og ens liv. Hvis dette pres bliver for stort, kan det udløse decideret katastrofetanker og katastrofeangst.

  HVAD ER KATASTROFETANKER?

  Katastrofetanker er det, man kalder en projektiv angstform. Dvs. at man spejler en psykisk angst, der er inde i én, ud i noget andet. Man ser angsten, det farlige, angstfulde, i noget andet, i noget udenfor én selv. Typisk er man bange for uvejr, naturkatastrofer, bange for, at der skal ske éns børn eller nærmeste noget.

  I virkeligheden handler denne angstform (som med andre i samme kategori; højdeskræk, flyskræk, sygdomsangst, angst for broer og motorvej m.m.), om en angst for tab af følelsesmæssig kontrol. Det er dét, man i virkeligheden er bange for. Man er bange for at mærke nogle bestemte meget dybereliggende følelser inde i én, for man er bange for, at man ikke kan styre disse følelser, at de skal tage kontrollen fra én, og at man mister kontrollen over sig selv. En dyb angst for at blive sindsyg følger ofte med disse angstformer.

  KONTAKT MIG

  Lider du af katastrofetanker, kan jeg hjælpe dig! Med tankefeltterapi kan man naturligt og målrettet behandle på alle lidelser, følelser, symptomer og reaktioner. Virkning indtræder med det samme. Efter kun få timers behandling oplever mange et betydeligt fald i symptomer. Ring gerne til mig på 40368782, for at høre nærmere, eller for at booke en tid. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen, eller skrive direkte på min mail tft@elisabethaarup.dk. Alle henvendelser bliver besvaret inden for 24 timer.

  *Se www.energypsych.org/page/23 – et stort studie med 29.000 testpersoner, der peger på en succesrate på 76-90%, over et forløb på tre – fem timer, ift rigtig mange psykiske lidelser og problematikker.

  HVORFOR FÅR MAN KATASTROFETANKER?

  Bag denne angstform ligger der ofte en traumatisering, nogle dybe og voldsomme oplevelser, ofte i vores tidlige historie. Måske har man oplevet, at det var meget voldsomt derhjemme, at far og mor skændtes og sloges, og at man skulle gemme sig og samtidig passe på ens små søskende (som en klient med katastrofetanker fra min egen praksis havde oplevet i en alder af seks).

  ER DU INTERESSERET I AT FÅ EN PRIS?

  BÅDE KØBENHAVN, ÅRHUS OG VESTSJÆLLAND

  Giv mig dine informationer, så skriver jeg en mail eller giver dig et kald. Jeg tilbyder gerne et uforpligtende møde med dig, så du kan se, om vi er et match.

   KøbenhavnAarhusThy

   Jeg besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer. Vær opmærksom på at min svarmail ofte havner i spambakken.

   Både København, Århus og Vestsjælland

   Center ved Søerne
   Nørrebrogade 7, 2. tv,
   2200 København N

   Fruens Hus
   Mejlgade 19, 1. sal,
   8000 Århus C

   CVR: 32006728

   Også E-terapi

    KøbenhavnAarhusThy

    Jeg besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer. Vær opmærksom på at min svarmail ofte havner i spambakken.

    Info

    Skriv til mig

    *Disclaimer: Tankefeltterapi som beskrevet på denne hjemmeside, har udelukkende til formål at reducere symptomer på angststressdepressioner mm, samt forskellige dagligdags problematikker. Det må ikke betragtes som en erstatning for professionel lægelig eller psykiatrisk hjælp, men kun som et supplement hertil. *Se fakta og forskning


    ØNSKER DU AT
    JEG RINGER DIG OP?

    udfyld venligst nedenstående

     København

     Center ved Søerne Nørrebrogade 7, 2. sal 2200 København N.

     THY

     Trapsandevej 47, Vang
     7700 Thisted

     Info