• "Min sociale angst forsvandt efter den første behandling"
  - Elisabeth, 59 år
 • "JEG VAR VIRKELIG SKEPTISK - MEN NU KØRER JEG I BIL IGEN"
  - Rene, 37 år
 • "MIN SOCIALE ANGST FORSVANDT EFTER DEN FØRSTE BEHANDLING"
  - Cille, 26 år
 • "Femten års depression forsvandt og jeg fik mit selvværd tilbage"
  - Michael, 33 år
 • "Hverdagen var en kamp - nu er jeg fuld af lyst og energi"
  - Susanne, 43 år
  JEG KAN HJÆLPE DIG

  Mindreværd

  LIDER DU AF MINDREVÆRD?

  Tankefeltterapi er utrolig virksomt mod mindreværd:

  • Ganske kort behandlingstid, ofte få timer
  • Op mod 90% succesrate
  • Nænsomt, uden bivirkninger og tilbagefald*

  HVORDAN OPLEVES MINDREVÆRD?

  Alle disse følelser og følelsesmæssigt tilbøjeligheder udspringer af lavt selvværd og uelskethed. Derfor er det også meget ofte tidlige følelser, følelser vi er blevet præget af og med tidligt i vores opvækst. Fordi følelserne ligger så tidligt, er mange mennesker tildels ubevidste omkring dem. Man har lært at leve med “at sådan er jeg”. Man har lært at overleve gennem at fortrænge, og mange adfærdsmønstre er ubevidste. Vi ved ikke, hvorfor vi gør, som vi gør. Det gør vi bare, og vi har glemt hvorfor. Vi opdager først grundlaget for vores adfærdsmønster (som er tillært), i det øjeblik det begynder at skabe problemer for os, fx hvis vi bliver ramt af stress eller angst eller andre ting, der tvinger os til at kigge i dybden. Eller når vi ønsker at bryde en bestemt adfærd og opdager, hvor svært det er.

  Det er netop svært, fordi et adfærdsmønster ofte udvikles på baggrund af en smerte, man ønsker at beskytte. Det kan være en følelse af uelskethed og en deraf kommende angst for afvisning. Denne angst skaber et stort behov for anerkendelse, en afhængighed af, at de andre synes, man er dygtig eller succesfuld på forskellig vis.

  Så man præsterer, knokler, kæmper for at høste anerkendelse, ros, oplevelsen af succes. Det ulykkelige er, at man aldrig blir mæt. Nedenunder dette gemmer sig nemlig det sultne og ulykkelige barn, der aldrig bliver ægte set og ægte mødt, dvs. mødt på følelserne af afvisthed, uelskethed, forladthed og derfor forbliver ulykkeligt. Dét, der skal til for, at vi kan komme ud af vores mindreværd, er, at vi træder ud af vores adfærdsmønster, vågner op i, hvorfor vi handler, som vi gør, at vi tør mærke ind i det, der ligger nedenunder og mærke vores sorg. Samt alle de andre ting den oprindelige forladthed har gjort ved os. Herfra kan vi komme ud af vores (negative) adfærdsmønster og derfor også vores mindreværd.

  ÅRSAGER TIL MINDREVÆRD

  Stort set alle mennesker har følelser af mindreværd, hvad enten de er i kontakt med det eller ej. Mindreværd er en tidlig følelsesmæssigt struktur, der dannes allerede, mens vi er små.

  Egentlig grundlægges mindreværdet i tilpasningsfasen i to-tre års alderen, hvor barnet begynder at få en selvstændig “jeg-oplevelse”, og derfor også begynder at blive bevidst om, hvad mor/far godt kan lide, og hvad de ikke bryder sig om. Barnet bliver typisk rost og holdt af, får opmærksomhed og
  anerkendelse, når det er sødt og opfører sig pænt, og skæld ud eller irettesat, når det fylder for meget, er for aggressivt eller for begejstret. Barnet lærer, at det er holdt af, når det er på en bestemt måde, men afvist, når det er på en anden måde.

  Barnet spalter de negative uønskede og uelskede sider fra og bliver herved falsk. Det opbygger et uægte jeg, fordi det har tilpasset sig fars
  og mors behov. Dette sker for stort set alle mennesker. Heri ligger selve mindreværdet. Vi var nødt til at blive falske for at få vores forældres kærlighed, vi blev ikke mødt og set og elsket, som vi var. Mindreværdet kommer altså af en dybereliggende uelsketheds-følelse.

  HVAD MEDFØRER MINDREVÆRD?

  Mindreværd og utilstrækkelighedsfølelser skaber et stort behov for anerkendelse i os, et stort behov for at præstere (og derfor en frygt for ikke at kunne præstere) og bevise, at vi er gode nok, en stor frygt og bekymring for, hvad andre tænker om os, en konstant sammenligning med andre (enten mere end eller mindre end, men sjældent i ligeværd), veludviklet “pleaser-gen”, fordi man er afhængig af, at de andre synes, man er en flink, en konstant negative
  og vurderede indre dialog med os selv om os selv og vores formåen, der som oftest resulterer i selvbebrejdelse og selvhad.

  Mange med mindreværd mærker ensomhed og forladthed og derfor også ulykkelighed og sorg. Man er jo blevet forladt i og med, at man har forladt sig selv og er blevet falsk.

  KONTAKT MIG

  Lider du af mindreværd, kan jeg hjælpe dig! Med tankefeltterapi kan man naturligt og målrettet behandle på alle lidelser, følelser, symptomer og reaktioner. Virkning indtræder med det samme. Efter kun få timers behandling oplever mange et betydeligt fald i symptomer. Ring gerne til mig på 40368782, for at høre nærmere, eller for at booke en tid. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen, eller skrive direkte på min mail tft@elisabethaarup.dk. Alle henvendelser bliver besvaret inden for 24 timer.

  *Se www.energypsych.org/page/23 – et stort studie med 29.000 testpersoner, der peger på en succesrate på 76-90%, over et forløb på tre – fem timer, ift rigtig mange psykiske lidelser og problematikker.

  ER DU INTERESSERET I AT FÅ EN PRIS?

  BÅDE KØBENHAVN, ÅRHUS OG VESTSJÆLLAND

  Giv mig dine informationer, så skriver jeg en mail eller giver dig et kald. Jeg tilbyder gerne et uforpligtende møde med dig, så du kan se, om vi er et match.

   KøbenhavnAarhusThy

   Jeg besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer. Vær opmærksom på at min svarmail ofte havner i spambakken.

   Både København, Århus og Vestsjælland

   Center ved Søerne
   Nørrebrogade 7, 2. tv,
   2200 København N

   Fruens Hus
   Mejlgade 19, 1. sal,
   8000 Århus C

   CVR: 32006728

   Også E-terapi

    KøbenhavnAarhusThy

    Jeg besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer. Vær opmærksom på at min svarmail ofte havner i spambakken.

    Info

    Skriv til mig

    *Disclaimer: Tankefeltterapi som beskrevet på denne hjemmeside, har udelukkende til formål at reducere symptomer på angststressdepressioner mm, samt forskellige dagligdags problematikker. Det må ikke betragtes som en erstatning for professionel lægelig eller psykiatrisk hjælp, men kun som et supplement hertil. *Se fakta og forskning


    ØNSKER DU AT
    JEG RINGER DIG OP?

    udfyld venligst nedenstående

     København

     Center ved Søerne Nørrebrogade 7, 2. sal 2200 København N.

     THY

     Trapsandevej 47, Vang
     7700 Thisted

     Info