• "Min sociale angst forsvandt efter den første behandling"
  - Elisabeth, 59 år
 • "JEG VAR VIRKELIG SKEPTISK - MEN NU KØRER JEG I BIL IGEN"
  - Rene, 37 år
 • "MIN SOCIALE ANGST FORSVANDT EFTER DEN FØRSTE BEHANDLING"
  - Cille, 26 år
 • "Femten års depression forsvandt og jeg fik mit selvværd tilbage"
  - Michael, 33 år
 • "Hverdagen var en kamp - nu er jeg fuld af lyst og energi"
  - Susanne, 43 år
  JEG KAN HJÆLPE DIG

  Behandling af nervøsitet

  LIDER DU AF NERVØSITET?

  Tankefeltterapi er utrolig virksomt mod nervøsitet:

  • Ganske kort behandlingstid, ofte få timer
  • Op mod 90% succesrate
  • Nænsomt, uden bivirkninger og tilbagefald*

  Problemet er bare, at så vokser vi op med en grundlæggende usikkerhed og nervøsitet omkring os selv. Det er hele denne historie, med al den iboende smerte, der bliver aktiveret i præstationssammenhænge. Det er ikke så meget de fysiske reaktioner, nervøsiteten består af, der er problemet. Det er mere de katastrofetanker og forestillinger, der følger med. Samt den lange række af sekundære følelser, følelser som nervøsiteten afføder. Mindreværd, usikkerhed, flovhed, skam, frygt for de andres fordømmelse, frygt for nederlag, m.m.

  Nervøsitet er en angst- og stressrelateret reaktion, som for det meste er helt naturlig. Det er naturligt at mærke nervøsitet, når man skal starte på et nyt job eller møde sine svigerforældre for første gang. Det er også naturligt at være nervøs, når man skal op til en eksamen eller skal lave oplæg foran klassen eller foran éns chef. Man bliver både vurderet som person og vurderet på éns præstation. Det kan være frygtelig ubehageligt, fordi det kan aktivere dele af vores historie, som vi har det svært med.

  NERVØSITET ELLER ANGST?

  Nervøsitet og ænstelighed kan udvikle sig til egentlig angst, men mange oplever det også som en særskilt del af deres angstlidelse. For mange er det dog et spørgsmål om grader, hvornår man er nervøs for noget, og hvornår det bliver til angst. Det bliver til angst, når ens nervøsitet fylder så meget, at man udvikler undgåelsesadfærd. Dvs. når det begynder at styre ens liv, og man undgår situationer, der kan udløse angst. Eller når ens hverdag bliver præget af tanker og bekymringer om det,, man er bange for. Men angst handler ikke kun om det man er angst for (tit ved man ikke, hvad man er angst for, hvilket specielt gælder ved generaliseret angst). Det handler i høj grad om den store pakke af andre følelser, der følger med, eller som angsten vokser ud af. Der er jo en dybereliggende grund til, at man er blevet nervøs eller angst som person. Det er ikke kun situationen lige nu, der udløser følelsen. Følelsen var der i forvejen. Den situation, vi er i lige nu, aktiverer blot en dybere struktur.

  SYMPTOMER

  Når man bliver nervøs, oplever man typisk svedige hænder, rødmen, bævende stemme, høj puls, og svedperler på panden, ondt i maven. Disse akkompagneres af frygttanker og forestillinger om, hvad der kan ske i den pågældende situation, hvis det går, som man er nervøs for. At man kommer til at sige noget dumt, at svigerforældrene ikke kan lide én, at klappen går ned, m.m. Men nervøsitet er en følelse og en reaktion vi har brug for. Det er en følelse, der skærper vores sanser, gør os mere vågne og tænder for vores alarmberedskab. Det er en reaktion, der fortæller os, at der kan være potentielle farer på færde, som vi skal være opmærksomme på. Det er vores primitive dyriske hjerne, reptilhjernen, der har at gøre med vores elementære overlevelse, der her bliver aktiveret. Den fornuftige, rationelle del af os er sat ud af spillet.

  KONTAKT MIG

  Lider du af nervøsitet eller ængstelighed, kan jeg hjælpe dig! Med tankefeltterapi kan man naturligt og målrettet behandle på alle lidelser, følelser, symptomer og reaktioner. Virkning indtræder med det samme. Efter kun få timers behandling oplever mange et betydeligt fald i symptomer. Ring gerne til mig på 40368782, for at høre nærmere, eller for at booke en tid. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen, eller skrive direkte på min mail tft@elisabethaarup.dk. Alle henvendelser bliver besvaret inden for 24 timer.

  *Se www.energypsych.org/page/23 – et stort studie med 29.000 testpersoner, der peger på en succesrate på 76-90%, over et forløb på tre – fem timer, ift rigtig mange psykiske lidelser og problematikker.

  HVORFOR BLIVER MAN NERVØS?

  Når vi i vores voksne liv, har en frygt for at blive vurderet, er det fordi, vi inde i os har en følelse af ikke at være gode nok, som vi er, et mindreværd. Det har vi, fordi vi som børn oplevede, at vi skulle præstere for at få vores forældres anerkendelse og kærlighed. Vi var ikke gode nok, som vi var, vi skulle være noget mere, noget andet, noget bedre, vi skulle bevise i form af vores præstationer, at vi var noget værd. Mange har oplevet at skulle være dygtige og artige, pæne og ordentlige, søde og tilpassede. Hvem har ikke det…?

  ER DU INTERESSERET I AT FÅ EN PRIS?

  BÅDE KØBENHAVN, ÅRHUS OG VESTSJÆLLAND

  Giv mig dine informationer, så skriver jeg en mail eller giver dig et kald. Jeg tilbyder gerne et uforpligtende møde med dig, så du kan se, om vi er et match.

   KøbenhavnAarhusThy

   Jeg besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer. Vær opmærksom på at min svarmail ofte havner i spambakken.

   Både København, Århus og Vestsjælland

   Center ved Søerne
   Nørrebrogade 7, 2. tv,
   2200 København N

   Fruens Hus
   Mejlgade 19, 1. sal,
   8000 Århus C

   CVR: 32006728

   Også E-terapi

    KøbenhavnAarhusThy

    Jeg besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer. Vær opmærksom på at min svarmail ofte havner i spambakken.

    Info

    Skriv til mig

    *Disclaimer: Tankefeltterapi som beskrevet på denne hjemmeside, har udelukkende til formål at reducere symptomer på angststressdepressioner mm, samt forskellige dagligdags problematikker. Det må ikke betragtes som en erstatning for professionel lægelig eller psykiatrisk hjælp, men kun som et supplement hertil. *Se fakta og forskning


    ØNSKER DU AT
    JEG RINGER DIG OP?

    udfyld venligst nedenstående

     København

     Center ved Søerne Nørrebrogade 7, 2. sal 2200 København N.

     THY

     Trapsandevej 47, Vang
     7700 Thisted

     Info