• "Min sociale angst forsvandt efter den første behandling"
  - Elisabeth, 59 år
 • "JEG VAR VIRKELIG SKEPTISK - MEN NU KØRER JEG I BIL IGEN"
  - Rene, 37 år
 • "MIN SOCIALE ANGST FORSVANDT EFTER DEN FØRSTE BEHANDLING"
  - Cille, 26 år
 • "Femten års depression forsvandt og jeg fik mit selvværd tilbage"
  - Michael, 33 år
 • "Hverdagen var en kamp - nu er jeg fuld af lyst og energi"
  - Susanne, 43 år
  JEG KAN HJÆLPE DIG

  Rødmen

  LIDER DU AF RØDMEN?

  Tankefeltterapi er utrolig virksomt mod rødmen:

  • Ganske kort behandlingstid, ofte få timer
  • Op mod 90% succesrate
  • Nænsomt, uden bivirkninger og tilbagefald*

  Nogle gange afstedkommer vores rødmen med rysten på hænderne og på stemmen. Problemet er, at vi ryger væk fra os selv, og dermed fra vores evne til at “samle os” eller “fatte os”. Vi bliver ligesom ude af os selv, og dermed mister vi evnen og vores muligheder til at handle os ud af det. Man kan behandle på rødmen med tankefeltterapi, ligesom man kan behandle på de følelser rødmen er knyttet til. Typisk vil man opleve at rødme reaktionen aftager ogat den er væk over et forløb på fem sessioner, tillige med de relaterede psykiske reaktioner og følelser.

  Rødmen hænger sammen med en følelse af nervøsitet, og er et af symptomerne i mange angstlidelser. Man rødmer når der kommer fokus på én, når man er i centrum, og når man er bange for hvad de andre tænker om én. Tit er det en reaktion der optræder sammen med følelser som mindreværd, utilstrækkelighed, følelsen af ikke at være god nok, og i sær frygten for at de andre kan se det og angsten for hvad de andre tænker. Rødmen er forankret i en dybere følelses problematik, og er en fysisk reaktion på noget der ligger dybere.

  Når man er angst for at rødme, og angst for at de andre skal se det, mister vi vores centrering i os selv og det vi skal sige eller gøre. Dermed mister vi også vores fokusering og koncentration, og vi blive forvirrede, hektiske, befippede, angste. Vi har lyst til at flygte fra situationen. Vi bliver flove og skamfulde, og synes det er pinligt.

  KONTAKT MIG

  Lider du af rødmen, kan jeg hjælpe dig! Med tankefeltterapi kan man naturligt og målrettet behandle på alle lidelser, følelser, symptomer og reaktioner. Virkning indtræder med det samme. Efter kun få timers behandling oplever mange et betydeligt fald i symptomer. Ring gerne til mig på 40368782, for at høre nærmere, eller for at booke en tid. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen, eller skrive direkte på min mail tft@elisabethaarup.dk. Alle henvendelser bliver besvaret inden for 24 timer.

  Læs om Mindreværd her

  *Se www.energypsych.org/page/23 – et stort studie med 29.000 testpersoner, der peger på en succesrate på 76-90%, over et forløb på tre – fem timer, ift rigtig mange psykiske lidelser og problematikker.

  ER DU INTERESSERET I AT FÅ EN PRIS?

  BÅDE KØBENHAVN, ÅRHUS OG VESTSJÆLLAND

  Giv mig dine informationer, så skriver jeg en mail eller giver dig et kald. Jeg tilbyder gerne et uforpligtende møde med dig, så du kan se, om vi er et match.

   KøbenhavnAarhusThy

   Jeg besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer. Vær opmærksom på at min svarmail ofte havner i spambakken.

   Både København, Århus og Thy

   Center ved Søerne
   Nørrebrogade 7, 2. tv,
   2200 København N

   Fruens Hus
   Mejlgade 19, 1. sal,
   8000 Århus C

   CVR: 32006728

   Også E-terapi

    KøbenhavnAarhusThy

    Jeg besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer. Vær opmærksom på at min svarmail ofte havner i spambakken.

    Info

    Skriv til mig

    *Disclaimer: Tankefeltterapi som beskrevet på denne hjemmeside, har udelukkende til formål at reducere symptomer på angststressdepressioner mm, samt forskellige dagligdags problematikker. Det må ikke betragtes som en erstatning for professionel lægelig eller psykiatrisk hjælp, men kun som et supplement hertil. *Se fakta og forskning


    ØNSKER DU AT
    JEG RINGER DIG OP?

    udfyld venligst nedenstående

     København

     Center ved Søerne Nørrebrogade 7, 2. sal 2200 København N.

     THY

     Trapsandevej 47, Vang
     7700 Thisted

     Info