• "Min sociale angst forsvandt efter den første behandling"
  - Elisabeth, 59 år
 • "JEG VAR VIRKELIG SKEPTISK - MEN NU KØRER JEG I BIL IGEN"
  - Rene, 37 år
 • "MIN SOCIALE ANGST FORSVANDT EFTER DEN FØRSTE BEHANDLING"
  - Cille, 26 år
 • "Femten års depression forsvandt og jeg fik mit selvværd tilbage"
  - Michael, 33 år
 • "Hverdagen var en kamp - nu er jeg fuld af lyst og energi"
  - Susanne, 43 år
  JEG KAN HJÆLPE DIG

  Uro

  LIDER DU AF URO?

  Tankefeltterapi er utrolig virksomt mod uro:

  • Ganske kort behandlingstid, ofte få timer
  • Op mod 90% succesrate
  • Nænsomt, uden bivirkninger og tilbagefald*

  Uro er ofte en del af en angsttilstand eller angstlidelse. Folk med generaliseret angst, klager ofte over en indre uro, en følelse af at være rastløse og urolige. Man kan være urolige for noget konkret, men angstprægede mennesker ved ofte ikke hvorfor de er urolige. For nogle er uroen mere eller mindre ubevidst,
  idét de hele tiden sørger for at holde sig i gang. For nogle kommer denne flugt væk fra uro, gennem effektivitet og foretagsomhed, til udtryk gennem havearbjede eller rengøringsvanvid, en konstant jagen omkring og en udpræget ringe evne til at slappe af. Uro kan også blev afspændt, ind i særdeles omfattende projekter.

  Mennesker præget af en høj grad af kontrol adfærd, styres også ofte af en dybereliggende indre uro. Det er denne de forsøger at kontrollere, eller komme væk fra. Sådan er det, fordi inde i uroen gemmer der sig noget andet. Et psykisk ubehag. Dette psykiske ubehag, som selvfølgelig består af negative og undertrykte følelser, redet der i udgangspunktet genererer uroen. Presset fra de følelser man forsøger at undertrykke, giver en stor følelse af uro, anspændthed og rastløshed. Man kan jo aldrig være sikker på at man kan kontrollerer dem eller hvor lang tid man kan blive ved med at undertrykke dem. Det sideløbende med den fysiske uro, også mange andre følelsesmæssige konsekvenser. Ofte en dyb ulykkelighed.

  Fysisk uro, er næsten altid en psykosomatisk tilstand eller reaktion. Dvs at den uro man mærker i kroppen, egentlig er udtryk for nogle psykiske følelser, følelser man ikke har lyst til at mærke. Når man undertrykker følelser, bliver de til alt mulig andet. Én af tingene er en konstant følelse af uro og anspændthed. Uanset hvad man gør, kan man bare ikke slappe af og finde hvile. Man er altid i gang, og selv de stunder man har sat af til at slappe af, bliver til stunder hvor man er aktiv og effektiv. Hos mange er denne uro, dog blevet en del af deres elvbiklede og selvopfattelse. Så hedder det blot ikke uro længere, men “ild i røven”. Sandsynligvis oplever disse mennesker ikke engang at de egentlig er drevet af en indre uro og rastløshed. De stopper jo sjældent op for at mærke

  Vi kontrollerer negative og ubehagelige følelser, dels gennem vores åndedræt, men især ved at spænde op omkring dem fysisk. Vi holder på følelser med vores muskler, og kan på denne måde få en oplevelse af at vi kan undertrykke dem. Nogle gange, kan vi bilde os selv ind at de slet ikke er der. Men en spændt muskel, er en bange muskel. Det man typisk spænder op omkring er skyldfølelser (skuldre, nakke), undertrykt raseri (kæberne), men man undertrykker også glæde, hengivenhed, sexualitet. Faktisk undertrykker man en rigtig stor del af éns følelsesliv. Det er fordi mange af er følelsesforskrækkede, og ganske enkelt ikke aner hvad de skal stille op med deres følelser.

  KONTAKT MIG

  Lider du af uro, kan jeg hjælpe dig! Med tankefeltterapi kan man naturligt og målrettet behandle på alle lidelser, følelser, symptomer og reaktioner. Virkning indtræder med det samme. Efter kun få timers behandling oplever mange et betydeligt fald i symptomer. Ring gerne til mig på 40368782, for at høre nærmere, eller for at booke en tid. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen, eller skrive direkte på min mail tft@elisabethaarup.dk. Alle henvendelser bliver besvaret inden for 24 timer.

  *Se www.energypsych.org/page/23 – et stort studie med 29.000 testpersoner, der peger på en succesrate på 76-90%, over et forløb på tre – fem timer, ift rigtig mange psykiske lidelser og problematikker.

  ER DU INTERESSERET I AT FÅ EN PRIS?

  BÅDE KØBENHAVN, ÅRHUS OG VESTSJÆLLAND

  Giv mig dine informationer, så skriver jeg en mail eller giver dig et kald. Jeg tilbyder gerne et uforpligtende møde med dig, så du kan se, om vi er et match.

   KøbenhavnAarhusThy

   Jeg besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer. Vær opmærksom på at min svarmail ofte havner i spambakken.

   Både København, Århus og Vestsjælland

   Center ved Søerne
   Nørrebrogade 7, 2. tv,
   2200 København N

   Fruens Hus
   Mejlgade 19, 1. sal,
   8000 Århus C

   CVR: 32006728

   Også E-terapi

    KøbenhavnAarhusThy

    Jeg besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer. Vær opmærksom på at min svarmail ofte havner i spambakken.

    Info

    Skriv til mig

    *Disclaimer: Tankefeltterapi som beskrevet på denne hjemmeside, har udelukkende til formål at reducere symptomer på angststressdepressioner mm, samt forskellige dagligdags problematikker. Det må ikke betragtes som en erstatning for professionel lægelig eller psykiatrisk hjælp, men kun som et supplement hertil. *Se fakta og forskning


    ØNSKER DU AT
    JEG RINGER DIG OP?

    udfyld venligst nedenstående

     København

     Center ved Søerne Nørrebrogade 7, 2. sal 2200 København N.

     THY

     Trapsandevej 47, Vang
     7700 Thisted

     Info