Elisabeth Højriis Aarup​

Mission

”Det eneste problem i dit liv, er dit sinds modstand mod livet, sådan som det udfolder sig.”

Forandring gennem nærvær

Mit arbejde hviler på overbevisningen om, at det ikke er nok at tilbyde udvikling. Jeg må selv være i en udviklingssproces. Forandring og heling gør undertiden ondt, men behøver ikke være en kamp.

Når vi tillader os selv at være nærværende med alle vores følelser, sker der en naturlig udvidelse, som når en blomst folder sig ud. Når vi møder os selv, i vores følelser, får vi en oplevelse af, hvem vi i virkeligheden er — vores grundlæggende værd, vores kreativitet og vores enestående væsen.

At søge ind i følelserne i stedet for væk fra dem

At handle er ikke det samme som at reagere. At reagere er at gentage et gammelt mønster — at agere, er det, vi gør i de sjældne øjeblikke, hvor vores sind er stille og vores bevidsthed klar. Det er her, vi får geniale tanker, ser ubegrænsede muligheder og er i stand til at udrette mirakler.

Det meste af tiden forsøger vi at undslippe vores følelser — gennem underholdning, arbejde, stimulanser, nye oplevelser og meget andet. Men vores modstand er netop det, der fastholder negative følelser. At standse op og mærke sig selv. At turde møde fortrængte og smertefulde følelser og gennem mildhed forvandle sig er af særlig betydning i mit arbejde med mennesker.​

Læs mere om fordelene ved E-terapi

Elisabeth Aarup

Tlf: 40 36 87 82

E-mail: tft@elisabethaarup.dk

CVR: 32006728

København

Nørrebrogade 7, 2. tv,

2200 København N

Find vej

Århus

Mejlgade 19, 1. sal,
8000 Århus C

Find vej

Thy

Trapsandevej 47, Vang,

7700 Thisted

Find vej

Ring til mig

Skal ​JEG RINGE DIG OP?

Udfyld nedenstående

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bemærk: Svar kan lande i spam/uønsket mail