sub9
sub11
sub12
Rene Fjeldstad (fra TV2), 37 år

Pludselig fik jeg et panikanfald, mens jeg var ude at køre i arbejdstiden. Jeg blev omgående kørt på hospitalet og undersøgt, men lægerne fandt ikke noget. Jeg var sygemeldt i to måneder, før en psykiater fortalte mig, at jeg havde panikangst. Okay, hvad så nu? Tiden gik, og jeg fik det værre og blev faktisk lidt depressiv. Min mor læste tilfældigvis om Elisabeth og TFT i Søndag og syntes, jeg skulle prøve det af.

Jeg var enormt skeptisk og tænkte, at det var kvaksalveri. Der skete jo ingenting. Anden gang måtte jeg nu alligevel tilstå, at noget påvirkede mig. Jeg blev varm indeni og fik også gåsehud. Jeg kan huske, jeg sagde: ”Nu skal jeg dæleme ud og køre bil igen!” Jeg havde stadig nogle små angstanfald men intet i sammenligning med tidligere. Efter tredje behandling var stort set væk. Jeg bankede mig selv tre gange efter, og det virkede sgu!

Jeg har fået mit liv tilbage. Alt er præcis som før – inden angsten. Det kører bare!”

Vil du også have hjælp? Kontakt mig her →