Rikke, 28 år
Jeg fødte en vidunderlig lille dreng i april 2007. Glæden for at blive Mor var som, for mange andre nybagte mødre, kæmpe stor. Desværre blev glæden efter få måneder afløst af ekstrem træthed, smerter i kroppen og andre uforklarlige symptomer. Med min lille dreng på armen, gik jeg til utallige, opslidende undersøgelser på hospitalet og i november 2007 fik jeg svar på en cellebiopsi – kræft i lymfeknuderne! Mange måneders behandling med kemoterapi, samtidigt med at jeg prøvede at være mor for min lille dreng, kulminerede i februar 2008 i en svær depression. Min mand blev far på fuldtid og jeg blev indlagt. Jeg følte mig som en løve i et bur på afdelingen og i min desperation efter at, blive “den gamle glade” Rikke igen, opsøgte jeg Elisabeth – og tankefeltterapi. Jeg synes det lød for godt til at være sandt og tænkte: “Jeg er så plaget af mine depressive tanker og min angst – hvad har jeg at miste?? Da jeg kom første gang var jeg så dårlig at jeg rystede som et espeløv, men allerede efter første session var angsten væsentligt mindre og svær at komme i kontakt med. Det var en kæmpe lettelse og det gav mig håb og mod. Elisabeth viste min mand hvordan han kunne “banke” så han kunne understøtte behandlingen hjemme. Efter de næste par sessioner var min angst helt minimal og vi fik også arbejdet på min rolle som mor og mit selvværd. Nu er jeg erklæret sygdomsfri for min kræft og jeg er helt fri for min angst og mine depressive symptomer. Jeg har min mand og min dejlige dreng som sikkert skal være storebror på et tidspunkt og jeg passer min stilling og har det rigtigt godt!! Vil du også have hjælp? Kontakt mig her →