Sheila Gottfredsen, 21 år
Sheila blev mobbet i skolen allerede fra 3.klasse. Mobningen var så slem, at Sheila måtte gå ud af skolen i 8. Hun forsøgte at starte i 9., men måtte også droppe det. Sheila flyttede og prøvede mange forskellige skoler og uddannelser, men kunne ikke gøre nogen færdige pga. angst. hun begyndte at arbejde og flyttede samtidig sammen med en veninde, men fik et voldsomt panikanfald. Det skulle vise sig at være starten på en række angstanfald: ”Jeg kunne ingenting. Ikke handle ind eller gøre andre dagligdagsting, for det var bare for svært. Jeg turde ikke starte på mere nyt. Jeg blev totalt paranoid, og fik til sidst en depression. Efter første behandling kunne jeg tage kontakt til verden igen. Vi måtte endda lede efter angsten. Og efter et par behandlinger kunne jeg sagtens gøre ting alene. Jeg var ikke længere bange for andre mennesker og heller ikke paranoid mere. Nu, efter mit forløb hos Elisabeth, har jeg fundet mit selvværd og mig selv igen. Min selvtillid og mit mod er større. Glæden for livet og lysten til at leve er kommet igen.” Vil du også have hjælp? Kontakt mig her →