Søren, 14 år
Søren fortæller: “jeg havde tit angstanfald. Meget voldsomme, turde aldrig tage med nogen ud at køre bil. Jeg sagde osse nej til mange ting. Ting jeg egentlig gerne ville, udflugter og sådan noget. Det stod på i to år. Så fik jeg klaustrofobi. Bange for at jeg blive fanget, i lukkede rum, at jeg ikke kunne luft. I starten var det bare en lille smule, men til sidst var det hver dag. Angsten for at få angstanfald var der konstant. Efter første behandling mærkede jeg en kæmpe forskel. Herefter har der faktisk ikke været noget. Kun lidt skidt en gang imellem, men absolut i småtingsafdelingen. Faktisk ingenting. Jeg blev overrasket over hvor hurtigt det virkede, poitivt overrasket. Tilsidst kunne jeg slet ikke finde følelsen frem. Fik det bare helt vildt godt. Stor lettelse. ” Sørens mor: “det der gjorde udslaget var, at Søren ikke behøvede at snakke om hvordan han havde det. Det ville han aldrig være gået med til. Terapi og sådan noget, glem det! Det her føltes bare rigtigt, på én eller anden måde.” Vil du også have hjælp? Kontakt mig her →