Søvnproblemer – behandling

Lider du af søvnbesvær?

Tankefeltterapi kan hjælpe dig:

  • Enestående kort behandlingstid (ofte få timer)
  • Dokumenteret succesrate på 90%
  • Ingen bivirkninger og ingen tilbagefald

 

Hvad er årsagen til søvnproblemer?

Søvnbesvær og søvnproblemer er belastningsreaktioner. Det vil sige, at det i virkeligheden slet ikke er søvnen, der er det egentlige problem, det er blot den måde en dybereliggende problematik kommer til udtryk på. Søvnproblemer er derfor en symptomatisk reaktion. Ofte er symptomerne dét, der volder os størst besvær, fordi det er det, vi mærker mest. Men de følelsesmæssige årsager ligger dybere.

 

At falde i søvn kræver en afspændthed. Vi spænder af ind i en søvntilstand. Når afspændtheden ikke finder sted, og vi ikke naturligt bare falder i søvn, er det fordi, der er en psykisk eller mental opspændthed eller anspændthed i vores system. Det kan være bekymringer, tanker om og fra vores arbejde, ting vi burde have sagt eller gjort. Det kan være følelsesstof, der er gammelt, og som kommer op til overfladen, når vi ikke er fyldt op med daglige gøremål. Ting, der kræver vores opmærksomhed.

 

Vi kan være sikre på, at der er en grund til, at vi ikke kan sove, uanset om den grund er bevidst eller ej. Og vi kan være sikre på, at det altid handler om følelser, vi har det svært med. Enten fordi de er undertrykte og fortrængte og derfor udøver et konstant psykisk pres på os, eller fordi det er følelser, vi har det svært med, som fylder meget, og som vi ikke kan overskue. Man finder dog rigtig ofte følelser af mindreværd, utilstrækkelighed, uformåenhed, følelser af ikke at gøre det godt nok eller frygt for ikke at slå til under søvnproblemer.

Disse afføder så følelsesmæssige reaktioner som selvbebrejdelse, selvkritik, skyldfølelser og dårlig samvittighed, frygt for hvad de andre tænker om os. Tit ser man også, at vanskeligheder med enten at falde i søvn eller at vågne flere gange i løbet af natten er en del af en bredere stresstilstand.

 

Alternativ behandling af søvnproblemer

Når man skal behandle søvnproblemer med tankefeltterapi er det derfor vigtigt, at man er opmærksom på alt det, der gør, at man har udviklet søvnbesværet. Det er vigtig, at man behandler både i overfladen, på symptomerne og i dybden på alt det, der ligger nedenunder. Som ved alle belastningsreaktioner, trækker de egentlige følelsesmæssige årsager ofte tråde tilbage til vores opvækst.

Kontakt mig

Lider du af søvnbesvær, kan jeg hjælpe dig! Med tankefeltterapi kan man naturligt og målrettet behandle på alle lidelser, følelser, symptomer og reaktioner. Virkning indtræder med det samme. Efter kun få timers behandling oplever mange et drastisk fald i symptomerne. Ring gerne til mig på 40368782, for at høre nærmere, eller for at booke en tid. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen, eller skrive direkte på min mail tft@elisabethaarup.dk. Alle henvendelser bliver besvaret inden for 24 timer.

Søvnproblemer