ELISABETH HØJRIIS AARUP​

Behandling af angst

Alternativ behandling af angst

Dyb, enkel og effektiv behandling af angst uden medicin, depression, stress og negative følelser – på ekstremt kort tid

 • Enkel og nænsom behandling, helt uden bivirkninger *
 • Ekstrem kort behandlingstid, ofte få timer *
 • Mellem 80-90% dokumenteret succesrate *

* Kilde: se www.tapintofreedom.com

Jeg kan hjælpe dig​

Hvad er angst?

Angst er en sammensat lidelse, som indebærer en række forskellige fysiske reaktioner og psykiske følelser. Der findes forskellige angstlidelser, og alt efter hvilken angstform du lider af, kan symptomerne variere. 

Der er dog nogle klassiske symptomer, som går igen i alle angstlidelser:

 • Fysisk ubehag, fra det milde til det meget voldsomme
 • Angsttanker (de psykiske følelser)
 • Angsten for angsten (også kaldet forventningsangst)

Socialangst

Socialangst er angsten for andre og angsten for at være sammen med andre. I virkeligheden består socialangst af forskellige svære og negative følelser, der bliver aktiveret i sociale sammenhænge. Typisk er det lavt selvværd, følelsen af utilstrækkelighed, angst for hvad de andre tænker om én, og angsten for at de andre kan se, at man har angst. Flovhed, pinlighed og skamfølelser kan også optræde. Denne angstform kan du også få angstbehandling for med tankefeltterapi.

Har du panikangst eller oplever du angstanfald?

Panikangst kommer pludseligt, ofte som et lyn fra en klar himmel. Du oplever en pludselig og voldsom hjertebanken, du sveder, og du får det ubehageligt med kvalme og svimmelhed. 

Mange føler, at de mister kontrollen over deres krop og bliver bange. Man ved ikke, hvad der sker. Panikangst udløses ofte i forbindelse med en overbelastet psyke, stress eller grænseproblematikker. Angst behandling uden medicin af denne type kan med gode resultater udføres med tankefeltterapi. Symptomerne ledsages af angsttanker, angsten for hvad der sker, om man har fået et hjerteanfald, og det er ikke sjældent, at man ender på skadestuen.

Er du ramt af generaliseret angst?

Generaliseret angst er også en sammensat lidelse, og det er typisk noget, man har lidt af hele sit liv. Fordi man er vokset op med lidelsen, er det meget få, der er blevet diagnosticeret med denne angstform. Man har vænnet sig til, at livet er sådan, og man tror, at andre også har det sådan.

Generaliseret angst består af anspændthed, uro, nervøsitet og en lang række psykiske følelser som mindreværd, angst for andre mennesker, og for hvad de tænker om én, angsten for at blive vurderet, skyldfølelse, skam, ensomhed, forkerthed m.m. Fælles for alle angstlidelser er, at det ikke er tilstande, der kommer af sig selv. Det er noget, man udvikler på baggrund af noget andet. Eksempler på dette kan være noget i éns fortid, overmedicinering, eller en lang periode med vedvarende stress. Ved alle ovennævnte angstlidelser kan tankefeltterapi anvendes som angstbehandling.

Hvordan behandles en depression?

Man kan behandle sig ud af en depression og de følelsesmæssige konsekvenser af en belastet fortid, gennem tankefeltterapi. Når vi har det skidt, er det altid følelser, vi har det skidt med. Og de er der af en grund, ellers havde vi dem ikke. De skal blot ikke fylde det hele og styre vores liv. I behandlingen af en depression fokuserer man på alle de følelser, der skal væk, for at man har det godt. Både alle de følelser og symptomer en depression består af, og alt det der ligger nedenunder. Alle de følelser der var der før, at vi fik en depression. Vores fortid og det vi har med os i rygsækken. 

Gennem tankefeltterapi mærker man typisk, at de følelser vi behandler bliver mindre og mindre fra gang til gang. Over et forløb på fem sessioner ser man, at ni ud af ti, er det vi kalder symptomfrie.

Dvs. ude af dét, de kom for at blive behandlet for (en depression f.eks.), samt de følelser en depression består af.

Lider du af angst?

Tankefeltterapi er utrolig virksomt mod angst:

 • Ganske kort behandlingstid, ofte få timer *
 • Op mod 90% succesrate *
 • Nænsomt, uden bivirkninger og tilbagefald *

* Kilde: se www.tapintofreedom.com

​Peter med socialangst

Hvad er mest almindelige angstformer?​

 • Generaliseret angst:
  En konstant følelse af angst uden nogen identificerbar årsag. Kan forårsage depression, angst, selvmordstanker.
 • Præstationsangst:
  Stærk angst ved tanken om eksaminer, samtaler, sceneskræk, præstationer, tidsfrister, møder, kurser o.l.
 • Social angst:
  Stærkt ubehag i sociale situationer. Familiesammenkomster, vennetræf, forældremøder, frokost på jobbet m.m. Fører ofte til, at den enkelte holder sig inde og blir mere og mere asocial.
 • Panikangst:
  Den hyppigste angstlidelse, iflg. Psykiatrifonden*. Akut og alvorlig angst og stærkt fysisk ubehag. Kan opstå i bestemte situationer, men optræder også uden synlig eller logisk grund.
 • Agorafobi:
  Angst for at være på steder med mange mennesker, hvor man ikke kan komme væk, f.eks. i en bus, i toget eller en kø i supermarkedet.

* Ca. 300.000 danskere lider af angst. Ud af dem lider 80% af panikangs

LIDER DU AF RØDMEN?

Jeg kan hjælpe dig

Med tankefeltterapi kan man naturligt og målrettet behandle på alle lidelser, følelser, symptomer og reaktioner. Virkning indtræder med det samme. Efter kun få timers behandling mod angst oplever de fleste at være ikke bare symptomfire, men ligeledes at være ude af hele den følelsesproblematik, der ligger nedenunder. Ring gerne til mig på 40 36 87 82, for at høre nærmere, eller for at booke en tid. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen, eller skrive direkte på min mail tft@elisabethaarup.dk. Alle henvendelser bliver besvaret inden for 24 timer.

​​Jeg kan hjælpe dig