ELISABETH HØJRIIS AARUP​

Behandling af dødsangst

Dødsangst

Dyb, enkel og effektiv behandling af angst, depression, stress og negative følelser – på ekstremt kort tid

  • Enkel og nænsom dødsangst behandling, helt uden bivirkninger *
  • Ekstrem kort behandlingstid, ofte få timer *
  • Mellem 80-90% dokumenteret succesrate *

* Kilde: se www.tapintofreedom.com

Jeg kan hjælpe dig​

Hvad er dødsangst?

Dødsangst er angsten for at dø, eller angst for døden og de tanker, man har om døden. Det kan være tanker om, at alting er forbi, at man skal miste, sige farvel, tomrummet, det uforståelige ingenting og uvisheden om, hvad der sker bagefter. Dødsangst består, ligesom alle andre angstlidelser og angstformer, af en række forskellige følelser og symptomer. Dødsangsten kan rumme en stor sorg og en stærk følelse af ensomhed, fordi vi dør alene. Sorgen over ikke længere at skulle være sammen med vores børn, vores familie og andre, der står os nær. Ensomhed, fordi døden nok er det sted, vi er allermest alene – og bevidste om vores alenehed.

Hvilke symptomer er der på dødsangst?

Dødsangst kan være en del af andre primære angstlidelser. Hvis man f.eks. lider af panikangst, kan symptomerne, de fysiske reaktioner, være så voldsomme, at man er bange for at dø af det.

Ved angstanfald har man typisk meget høj puls, svimmelhed, kvalme, rysten, og man oplever tit, at ens krop er helt ude af kontrol. Fordi tabet af kontrol over vores krop er så voldsom og føles så truende, kan det medføre en angst for at dø.

Tit oplever panikangstramte at blive kørt på skadestuen, fordi de er bange for, at de har fået en blodprop eller et hjerteanfald. Flyskræk er en anden angstform, hvor dødsangst gerne optræder. Her kan man også få det så dårligt af angsten, at man er bange for at dø, eller man simpelthen er bange for at flyet styrter ned.

*Se www.energypsych.org/page/23 – et stort studie med 29.000 testpersoner, der peger på en succesrate på 76-90%, over et forløb på tre – fem timer, ift rigtig mange psykiske lidelser og problematikker.

​Hvorfor er man angst for døden?

Katastrofetanker og sygdomsangst er atter andre angsttilstande, der kan involvere dødsangst. Men det at være angst for døden kan også komme i forbindelse med meget stærke følelser, man ubevidst er bange for. 

Man har måske meget længe undertrykt en stor sorg. Og bevidstheden om den følelse kan vække en meget stor rædsel i én, fordi man ikke ved, hvordan man skal håndtere eller tackle den. Man bliver så at sige bange for nogle følelser, og er de store og stærke nok, kan de forekomme så skræmmende, at de fremkalder dødsangst.

Lider du af dødsangst?

Tankefeltterapi kan hjælpe dig med dødsangst:

  • Ganske kort behandlingstid, ofte få timer *
  • Op mod 90% succesrate *
  • Nænsomt, uden bivirkninger og tilbagefald *

* Kilde: se www.tapintofreedom.com

LIDER DU AF ANGST FOR DØDEN?

Ønsker du behandling af dødsangst?

Så kan jeg hjælpe dig, hvad enten du bor i København, Aarhus eller Aalborg. Med tankefelt terapi kan jeg naturligt og målrettet behandle på alle følelser, reaktioner og symptomer på dødsangst hos unge såvel som ældre. Du vil opleve, at virkningen indtræder med det samme. Efter kun få timers angstbehandling oplever mange et betydeligt fald i symptomer. Ring gerne til mig på 40 36 87 82 for at høre nærmere eller for at booke en tid. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen eller skrive direkte på min mail tft@elisabethaarup.dk. Alle henvendelser bliver besvaret inden for 24 timer.

​​Jeg kan hjælpe dig