ELISABETH HØJRIIS AARUP​

E-terapi

E-terapi med tankefeltterapi/sessioner over internettet

E-terapi er forløb på Skype eller via Facetime. Det er sessioner der indeholder og forløber på fuldstændig

samme måde som et traditionelt forløb, der er blot en skærm imellem os. Samtalen er identisk med den samtale man ville have under et fysisk møde, behandlingen er også den samme, blot sidder man med punkterne selv, under min vejledning (hvilket man osse ville gøre under en almindelig session efter kort tid). E-sessioner således fuldt ud lige så virkningsfulde og effektive som almindelig sessioner.

Godt alternativ:

E-terapi er et rigtig godt alternativ, hvis man af forskellige årsager har svært ved at møde op til et klassisk forløb på mine adresser. Der kan være mange grunde til at et E-terapi passer bedr

  • Travlhed: måske er man belastet af en travl hverdag, og har svært ved at få en fysisk aftale passet ind i ens program.
  • Transporttid: man bor for langt væk, og transporttiden bliver for lang og krævende. Det er fx en rigtig god mulighed hvis man bor i Jylland eller på øerne (Grønland eller Færøerne) og gerne vil i forløb hos en terapeut der bor på Sjælland.
  • Fysiske eller psykiske forhindringer: jeg har også været ude for, at mine klienter har så meget angst, at det ikke er fysisk muligt at bevæge sig ud af hjemmet. Her er et E-terapi oplagt. Det er det også hvis man har et fysisk handikap, der besværliggør rejsen til terapeutens adresse)
  • Utryghed: Eller måske virker det blot helt uoverskueligt at skulle møde et fremmed menneske og tale om noget der i forvejen er rigtig svært for en. Her kan et forløb over Skype eller på FaceTime være en fordel.
  • Børn og unge: E forløb kan også være rigtig godt for børn og unge, der måske synes at et traditionelt forløb er besværligt, at det tager for lang tid eller at det er svært at tale direkte med nogen om noget der gør ondt. Samtidig er de vant til dialog over en skærm, som de ofte har et helt naturligt forhold til.

Fordele

E terapi kan være en fordel for dem, der ønsker et personligt udviklingsforløb, men af forskellige årsager har svært ved at sidde overfor en terapeut. Her kan man sidde bekvemt i sine vante omgivelser, og det kan være med til at skabe den følelse af tryghed der skal til, for at man tør åbne op. Det kan være mindre konfrontatorisk, og kan derfor gøre at det er muligt for dog at arbejde dybere ned i dine issues.

Ulemper

De mere åbenlyse ulemper er at man kan have svært ved at få en fornemmelse af hinanden over skærmen, og at afstanden kan synes lidt akavet til at starte med. Nogle vil rigtig gerne have den fysiske kontakt, og er bedre i stand til at opbygge en fortrolighed i et fysisk nærvær. Jeg har dog ikke lovet at nogen af delene har været problematiske for et frugtbart forløb. Man vænner sig hurtigt til denne måde at kommunikere på og så lægger man slet ikke mærke til afstanden og skærmen.

Personligt mener​jeg at e-sessioner er en fantastisk mulighed for dig, der gerne vil i forløb hos mig, men ikke har mulighed for at komme fysisk.

​Ring gerne til mig på 40 36 87 82, for at høre nærmere om min behandlingsform og E-forløb, eller book en tid med det samme. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen, eller skrive direkte på min mail tft@elisabethaarup.dk. Alle henvendelser bliver besvaret inden for 24 timer.