ELISABETH HØJRIIS AARUP​

Behandling af angst for angsten

Angst for angsten

Dyb, enkel og effektiv behandling af angst, depression, stress og negative følelser – på ekstremt kort tid

  • Enkel og nænsom behandling, helt uden bivirkninger *
  • Ekstrem kort behandlingstid, ofte få timer *
  • Mellem 80-90% dokumenteret succesrate *
* Kilde: se www.tapintofreedom.com

Jeg kan hjælpe dig​

Hvem får angst for angsten?

Alle med angst kender til angst for angsten – også kaldet forventningsangst. Det er den uro, nervøsitet og anspændthed man oplever forud for en situation, der potentielt kan udløse éns angst. Lider man af social angst, er man nervøs og angst ved tanken om en fest man skal til om en uge, eller en måned.

Har man præstationsangst, er man bange for en forestående tale, man skal holde.

Har man eksamensskræk er man bange for en eksamen, man skal op til. Har man panikangst, er man angst for det næste angstanfald, og fordi man ikke ved, hvornår det kommer, er man angst og anspændt stort set altid.

Forventningsangst forveksles ofte med generaliseret angst. Men generaliseret angst er ikke det samme som angst for angsten. Forventningsangst knytter sig specifikt og helt konkret til den situation, man er angst for. Denne tilstand kan dog blive konstant og derved generel. Fordi man herved har angst hele tiden, tror mange, at de derfor lider af generaliseret angst.

Peter med Socialangst

 

Hvad er angst for angsten?

En generel og konstant angst for angst ses oftest i forbindelse med panikangst, netop fordi man aldrig ved, hvornår det næste angstanfald kommer. Man går rundt og “venter” på det næste anfald, er bange for at det kommer, og tør ikke bevæge sig nogen steder hen, af angst for at blive overmandet af angsten et uhensigtsmæssigt sted.

På denne måde styrer forventningsangst éns adfærd og udfoldelsesmuligheder og begrænser én i de ting, man gerne vil. Lige fra de drømme man ikke tør leve ud, til pizzaen man ikke tør hente.

Forventningsangsten fylder mest

Mange med panikangst oplever, at forventningsangsten er det værste ved at have angst, netop fordi denne tilstand fylder mest. Dog også ved andre angstlidelser kan angst for angsten være slem.

Ved flyskræk, kan man opleve, at man i lang tid op til begynder at blive nervøs for flyveturen. Eller ved tandlægeskræk eller social angst, hvor man ligeledes i lang tid forud for situationen ængstes ved, hvad der skal ske. Angst for angsten kan i sig selv udløse den angst, man er bange for, fordi symptomerne forværres.

Kan angst for angsten behandles?

Angsten for angsten ses som en selvstændig del af angstlidelsen. I en behandlingssituation med tankefeltterapi, er det en tilstand, der ligesom de andre angstfølelser, lader sig behandle, og derfor forsvinder på ganske kort tid. Det er altså ikke et problem at hjælpe dig, der lider af angst for angsten. Hvis du er i tvivl, om det er dette, du har brug for hjælp til.

Oplever du forventningsangst?

Tankefeltterapi er utrolig virksomt mod forventningsangst:

  • Ganske kort behandlingstid, ofte få timer *
  • Op mod 90% succesrate *
  • Nænsomt, uden bivirkninger og tilbagefald *

* Kilde: se www.tapintofreedom.com

SØGER DU ANGSTBEHANDLING?

Book tid til behandling af angst for angsten

Med tankefeltterapi kan jeg naturligt og målrettet behandle på alle lidelser, følelser, symptomer og reaktioner, du måtte have. Virkningen indtræder med det samme. Efter kun få timers behandling oplever mange et betydeligt fald i symptomer. Ring gerne til mig på 40 36 87 82 for at booke en tid. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen, eller skrive direkte på min mail tft@elisabethaarup.dk. Alle henvendelser bliver besvaret inden for 24 timer.

​​Jeg kan hjælpe dig