ELISABETH HØJRIIS AARUP​

Behandling af stress

Stress

Dyb, enkel og effektiv behandling af angst, depression, stress og negative følelser – på ekstremt kort tid

 • Enkel og nænsom behandling, helt uden bivirkninger *
 • Ekstrem kort behandlingstid, ofte få timer *
 • Mellem 80-90% dokumenteret succesrate *
 

* Kilde: se www.tapintofreedom.com

Jeg kan hjælpe dig​

Hvad er stress?

Stress er det, der kaldes en belastningsreaktion. Hvis man forestiller sig psyken, éns følelsesliv, som et isbjerg. Så er de ti procent, der rager over vandet, stresssymptomerne, mens alt det, der ligger nedenunder, udgør den egentlig stressbelastning. Det vil sige, det er presset fra de følelser, der ligger nedenunder, der er det egentlige problem. Det er presset på og fra de følelser, der er den udløsende faktor. Nedenunder de umiddelbare stresssymptomer, ligger derfor en række andre følelser, der udgør vores adfærdsmønster og måde at agere i livet og dagligdagen på. Det er disse følelser, der gør, at vi blir stressede.

Er du bange for ikke at gøre det godt nok?

Jeg ser eksempelvis meget ofte i min praksis, at kvinders stressproblematik handler om en helt fundamental mangel på selvværd og en grundlæggende frygt for ikke at gøre det godt nok. Det medfører nemlig et adfærdsmønster, der handler om, at intet nogensinde bliver godt nok. En frygt for, hvad andre tænker, perfektionisme, grænseproblematikker, vanskeligheder med at sige fra og sige nej (til bl.a. arbejdsopgaver), en grundlæggende usikkerhed, m.m.

Vi er styret af disse følelser, dette adfærdsmønster, og kan man ikke sige fra, så har man virkelig et problem. For så står man til rådighed non-stop og formår ikke at lytte til sig selv. Hos mænd er det naturligvis det samme, omend det ses i mindre grad, og ofte kommer til udtryk på en anden måde. Det er derfor næsten altid et negativt og uhensigtsmæssigt adfærdsmønster, der gør, at man udvikler stress.

Hvilke symptomer er der på stress?

Man kan have både fysiske, psykiske og adfærdsrelaterede symptomer på stress, og det er individuelt, hvordan man egentlig reagerer, når man er bliver ramt af stress.

Fysiske symptomer indebærer:

 • Mavesmerter
 • Hovedpine
 • Indre uro
 • Vægttab

De psykiske symptomer er typisk:

 • Koncentrationsbesvær
 • Glemsomhed
 • Træthed
 • Ulyst

Man kan opleve øget aggresivitet, irritabilitet, uengagerethed og humørsvingninger. Derudover kan stress over længerevarende tid påvirke søvnen og give søvnproblemer, tankemylder, angst og angstanfald, og udvikle sig til en egentlig depression.

Hvordan behandles stress?

Ved behandling af stress med tankefeltterapi er det nødvendigt at behandle på alle de følelser, der indgår i et negativt adfærdsmønster. Det vil sige først og fremmest mindreværdsfølelser og angsten for ikke at slå til. Det er disse følelser, der udgør kernen i stresssygdomme, såvel som i andre relaterede angstlidelser og depressioner.

Det er vigtigt, at vi genvinder evnen til at lytte os selv og handle på det. Og det kan vi kun i det øjeblik, vi ikke længere er styret af vores utilstrækkeligheder. Tankefeltterapi er en oplagt mulighed for alternativ behandling af stress. Herunder kan du læse om en række af mine klienters oplevelse hos mig samt høre, hvordan tankefeltterapien har hjulpet dem.

Lider du af stress?

Tankefeltterapi kan hjælpe dig med stress:

 • Ganske kort behandlingstid, ofte få timer *
 • Op mod 90% succesrate *
 • Nænsomt, uden bivirkninger og tilbagefald *

* Kilde: se www.tapintofreedom.com

LIDER DU AF STRESS?

Har du brug for behandling af stress?

Så kan jeg hjælpe dig, uanset om du bor i København, Aalborg, Aarhus eller de omkringliggende byer. Med tankefeltterapi kan jeg naturligt og målrettet behandle på alle lidelser, følelser, symptomer og reaktioner. Du vil opleve, at virkningen indtræder med det samme. Og efter kun få timers behandling oplever mange et betydeligt fald i symptomer. Ring gerne til mig på 40 36 87 82, for at høre nærmere eller for at booke en tid. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen. Eller skrive direkte på min mail tft@elisabethaarup.dk. Alle henvendelser bliver besvaret inden for 24 timer.

​​Jeg kan hjælpe dig