ELISABETH HØJRIIS AARUP​

Behandling af panikangst

Panikangst

Dyb, enkel og effektiv behandling af angst, depression, stress og negative følelser – på ekstremt kort tid

  • Enkel og nænsom panikangst behandling, helt uden bivirkninger *
  • Ekstrem kort behandlingstid, ofte få timer *
  • Mellem 80-90% dokumenteret succesrate *

* Kilde: se www.tapintofreedom.com

Jeg kan hjælpe dig​

Hvad er panikangst?

Panikangst er at have en hjerne, der læser, at der er fare på færde. Angsten er irrationel (som alle angstlidelser og angsttilstande), for panikangsten kommer i situationer, hvor der ikke er nogen umiddelbar trussel. Man er ikke livstruet, situationen er ikke bogstaveligt farligt. Men man får alligevel panikangst.

Det gør man meget ofte af én af følgende tre årsager:

  • Hvis man har haft en længere periode med vedvarende stress
  • Hvis man har en overbelastet psyke (for mange ubearbejdede ting i bagagen)
  • Hvis man oplever grænseproblematikker – hvis du har svært ved at sige fra

Tit er det en kombination af alle tre. Psyken er simpelthen overbelastet.

Hvilke symptomer er der på panikangst?

Panikangst er en voldsom fysisk reaktion, der opstår uden forudgående varsel. De fysiske symptomer indebærer stærkt forhøjet puls, svedeture, rysten på hele kroppen, smerter i brystet. Nogle oplever svimmelhed, uvirkelighedsfølelser, kvalme og ubehag i maven. Disse fysiske symptomer ledsages af en række psykiske følelser, typisk meget stærk angst, rædsel for det, der sker i ens krop, og en stærk angst for tab af kontrol.

Derudover opleves ofte en dødsangst, fordi man umiddelbart forbinder symptomerne med et hjerteanfald eller lignende, og fordi de fysiske symptomer opleves som voldsomme og fuldstændig ukontrollerbare. Det er derfor ikke ualmindeligt, at mange, der bliver ramt af panikangst, bliver kørt på skadestuen – nogle op til mange gange, netop fordi angsten for det, der sker med én, og angsten for, at man fejler noget alvorligt, er stor.

​Hvilke årsager er der til panikangst?

Ved stress ses tit, at man over en længere periode har gjort (arbejdet) alt for meget, med alt for få ressourcer. Hos mange handler det om, at man har en dybereliggende frygt for ikke at gøre det godt nok. På den måde kan éns arbejde altid blive bedre, og man bliver derfor aldrig rigtig færdig.

Man gør alt for meget, bruger energi, man ikke har, og føler sig sjældent god nok.

​Det resulterer i en overbelastet psyke – og det er netop én af de ting, der kan fremkalde panikangst. En overbelastet psyke kan også skyldes for mange ubearbejdede ting i ens fortid. Følelser og situationer, man for længst har fortrængt, har lagt låg på, fordi man ikke har haft kræfter eller viden til at håndtere dem.

Eksempler på årsager

Det kan være dødsfald, en belastet fortid, måske omsorgssvigt, traumer m.m.

På et tidspunkt er der ikke plads til mere, og så “flyder psyken over”, og man får et anfald af panikangst.

Har man grænseproblemer, har man svært ved at sige nej og sige fra.

Man føler ofte, at det er ens ansvar, hvordan de andre (familie, arbejde, venner, dem man umiddelbart er i selskab med) har det. Man har svært ved at sige nej, både til ekstra arbejdsopgaver og til folk, der behandler én dårligt. Man står for meget til rådighed og lider ofte af “pleaser”-syndromet. Angstbehandling af panikangst uden medicin er ofte de ramtes højeste ønske, og her kan tankefeltterapi være en mulighed.

Lider du af panikangst?

Tankefeltterapi er utrolig virksomt mod panikangst:

  • Ganske kort behandlingstid, ofte få timer *
  • Op mod 90% succesrate *
  • Nænsomt, uden bivirkninger og tilbagefald *

* Kilde: se www.tapintofreedom.com

LIDER DU AF PANIKANGST?

Kontakt mig for behandling af panikangst

Jeg hjælpe dig, hvis du for eksempel bor i København, Aarhus, Aalborg og omkringliggende byer. Med tankefeltterapi kan vi naturligt og målrettet behandle på alle lidelser, følelser, symptomer og reaktioner, som du måtte kæmpe med. Virkningen indtræder med det samme. Efter kun få timers behandling oplever mange et betydeligt fald i symptomer. Ring gerne til mig på 40 36 87 82 for at høre nærmere eller for at booke en tid. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen eller skrive direkte på min mail tft@elisabethaarup.dk. Alle henvendelser bliver besvaret inden for 24 timer.

​​Jeg kan hjælpe dig