ELISABETH HØJRIIS AARUP​

Behandling af usikkerhed

Usikkerhed

Dyb, enkel og effektiv behandling af angst, depression, stress og negative følelser – på ekstremt kort tid

  • Enkel og nænsom behandling, helt uden bivirkninger *
  • Ekstrem kort behandlingstid, ofte få timer *
  • Mellem 80-90% dokumenteret succesrate *

* Kilde: se www.tapintofreedom.com

Jeg kan hjælpe dig​

Usikkerhed og selvværd hænger tæt sammen. Usikkerhed kommer nemlig af mindreværd. Man mærker det som en ængstelse, nervøsitet, uro og anspændthed, især når man er sammen med andre mennesker, i skolen, på arbejdet og privat. Man er usikker på sig selv, og derfor også på de andre. Man ved ikke, hvad man skal sige, man rødmer, føler sig kejtet og frygter ofte både mødet med andre og at andre skal se, at man er usikker. Ofte ledsages disse af en skam. Man skammer sig over ikke at have mere styr på sig selv, man føler sig lille og utilstrækkelig. Usikkerhed er en del af det at have angst og optræder i alle angstlidelser. Nogle gange optræder den uden for egentlige angstsammenhænge, dog altid sammen med andre beslægtede følelser som af mindreværd og nervøsitet.

​Man kan samtidig opleve fysisk ubehag som rødmen, rysten, øget hjertebanken mm. Som alle andre dybe og integrerede følelser (som mindreværd, ensomhed, forkerthed mm), er usikkerhed på sig selv en tidlig struktur, der typisk skabes i barndommen og har rødder i relationen barn-forældre.

BEHANDLING FOR USIKKERHED

Kontakt mig

Lider du af usikkerhed i dit parforhold eller på dig selv, så kan jeg hjælpe dig. Jeg tilbyder både behandling i Aarhus, København og Thy. Fra min base i Thy modtager jeg især mange klienter fra Aalborg og omegn. Med tankefeltterapi kan man naturligt og målrettet behandle på alle lidelser, følelser, symptomer og reaktioner. Virkning indtræder med det samme. Efter kun få timers behandling oplever mange et betydeligt fald i symptomer. Ring gerne til mig på 40 36 87 82 for at høre nærmere eller for at booke en tid. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen eller skrive direkte på min mail tft@elisabethaarup.dk. Alle henvendelser bliver besvaret inden for 24 timer.

​​Jeg kan hjælpe dig