ELISABETH HØJRIIS AARUP​

Behandling af nervøsitet

Nervøsitet

Dyb, enkel og effektiv behandling af angst, depression, stress og negative følelser – på ekstremt kort tid

  • Enkel og nænsom behandling, helt uden bivirkninger *
  • Ekstrem kort behandlingstid, ofte få timer *
  • Mellem 80-90% dokumenteret succesrate *

* Kilde: se www.tapintofreedom.com

Jeg kan hjælpe dig​

Hvad er nervøsitet?

Nervøsitet er en angst- og stressrelateret reaktion, som for det meste er helt naturlig. Det er naturligt at mærke nervøsitet, når man skal starte på et nyt job eller møde sine svigerforældre for første gang. Det er også naturligt at være nervøs, når man skal op til en eksamen eller skal lave oplæg foran klassen eller foran éns chef. Man bliver både vurderet som person og vurderet på éns præstation. Det kan være frygtelig ubehageligt, fordi det kan aktivere dele af vores historie, som vi har det svært med. Nervøsitet kan derfor påvirke ens hverdag i større eller mindre grad. Jeg tilbyder behandling af nervøsitet for dig, som gerne vil følelsen til livs. Mine klienter kommer især fra København, Aarhus og Aalborg, men også fra resten af landet.

Symptomer

Når man bliver nervøs, oplever man typisk svedige hænder, rødm​en, bævende stemme, høj puls, svedperler på panden og ondt i maven. Disse akkompagneres af frygttanker og forestillinger om, hvad der kan ske i den pågældende situation, hvis det går, som man er nervøs for. At man kommer til at sige noget dumt, at svigerforældrene ikke kan lide én, at klappen går ned, m.m. Men nervøsitet er en følelse og en reaktion, vi har brug for. Det er en følelse, der skærper vores sanser, gør os mere vågne og tænder for vores alarmberedskab. Det er en reaktion, der fortæller os, at der kan være potentielle farer på færde, som vi skal være opmærksomme på. Det er vores primitive dyriske hjerne, reptilhjernen, der har at gøre med vores elementære overlevelse, der her bliver aktiveret. Den fornuftige, rationelle del af os er sat ud af spillet.

Hvorfor bliver man nervøs?

Når vi i vores voksne liv har en frygt for at blive vurderet, er det fordi, vi inde i os har en følelse af ikke at være gode nok, som vi er, et mindreværd. Det har vi, fordi vi som børn og unge oplevede, at vi skulle præstere for at få vores forældres anerkendelse og kærlighed. Vi var ikke gode nok, som vi var, vi skulle være noget mere, noget andet, noget bedre, vi skulle bevise i form af vores præstationer, at vi var noget værd. Mange har oplevet at skulle være dygtige og artige, pæne og ordentlige, søde og tilpassede. Hvem har ikke det…? Problemet er bare, at så vokser vi op med en grundlæggende usikkerhed og nervøsitet omkring os selv. Det er hele denne historie, med al den iboende smerte, der bliver aktiveret i præstationssammenhænge. Det er ikke så meget de fysiske reaktioner, nervøsiteten består af, der er problemet. Det er mere de katastrofetanker og forestillinger, der følger med. Samt den lange række af sekundære følelser, følelser som nervøsiteten afføder. Mindreværd, usikkerhed, flovhed, skam, frygt for de andres fordømmelse, frygt for nederlag, m.m.

ELISABETH HØJRIIS AARUP​

Kontakt mig for behandling af nervøsitet

Lider du af nervøsitet eller ængstelighed, kan jeg hjælpe dig! Med tankefeltterapi kan man naturligt og målrettet behandle på alle lidelser, følelser, symptomer og reaktioner. Virkning indtræder med det samme. Efter kun få timers behandling af nervøsitet oplever mange et betydeligt fald i symptomer. Ring gerne til mig på 40 36 87 82 for at høre nærmere eller for at booke en tid. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen eller skrive direkte på min mail tft@elisabethaarup.dk. Alle henvendelser bliver besvaret inden for 24 timer.

​​Jeg kan hjælpe dig