ELISABETH HØJRIIS AARUP​

Behandling af rødmen

Rødme

Dyb, enkel og effektiv behandling af angst, depression, stress og negative følelser – på ekstremt kort tid

  • Enkel og nænsom behandling, helt uden bivirkninger *
  • Ekstrem kort behandlingstid, ofte få timer *
  • Mellem 80-90% dokumenteret succesrate *

* Kilde: se www.tapintofreedom.com

Jeg kan hjælpe dig​

Rødmen hænger sammen med en følelse af nervøsitet, og er et af symptomerne i mange angstlidelser. Man rødmer når der kommer fokus på én, når man er i centrum, og når man er bange for hvad de andre tænker om én. Tit er det en reaktion der optræder sammen med følelser som mindreværd, utilstrækkelighed, følelsen af ikke at være god nok, og især frygten for at de andre kan se det og angsten for hvad de andre tænker. Rødmen er forankret i en dybere følelses problematik, og er en fysisk reaktion på noget der ligger dybere.

​Når man er angst for at rødme, og angst for at de andre skal se det, mister vi vores centrering i os selv og det vi skal sige eller gøre. Dermed mister vi også vores fokusering og koncentration, og vi bliver forvirrede, hektiske, befippede, angste. Vi har lyst til at flygte fra situationen. Vi bliver flove og skamfulde, og synes det er pinligt.

​Nogle gange afstedkommer vores rødmen med rysten på hænderne og på stemmen. Problemet er, at vi ryger væk fra os selv, og dermed fra vores evne til at “samle os” eller “fatte os”. Vi bliver ligesom ude af os selv, og dermed mister vi evnen og vores muligheder til at handle os ud af det. Man kan behandle på rødmen med tankefeltterapi, ligesom man kan behandle på de følelser rødmen er knyttet til. Typisk vil man opleve at rødme reaktionen aftager og at den er væk over et forløb på fem sessioner, tillige med de relaterede psykiske reaktioner og følelser.

Behandling af præsentationsangst

Ligesom med alle andre angstlidelser er præsentationsangst noget, man virkningsfuldhed kan behandle på, med tankefeltterapi

​Fra gang til gang, over et intensivt forløb på fem sessioner, vil man opleve, at de følelser og symptomer, angsten består af, bliver mindre og mindre for til sidst at være væk. Man ser, at der over et forløb på fem sessioner er en succesrate på halvfems procent.

Lider du af præsentationsangst?

Tankefeltterapi kan hjælpe dig med præsentationsangst:

  • Ganske kort behandlingstid, ofte få timer *
  • Op mod 90% succesrate *
  • Nænsomt, uden bivirkninger og tilbagefald *

* Kilde: se www.tapintofreedom.com

LIDER DU AF RØDMEN?

Kontakt mig

Med tankefeltterapi kan man naturligt og målrettet behandle på alle lidelser, følelser, symptomer og reaktioner. Virkning indtræder med det samme. Efter kun få timers behandling oplever mange et betydeligt fald i symptomer. Ring gerne til mig på 40 36 87 82, for at høre nærmere, eller for at booke en tid. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen, eller skrive direkte på min mail tft@elisabethaarup.dk. Alle henvendelser bliver besvaret inden for 24 timer.

​​Jeg kan hjælpe dig