ELISABETH HØJRIIS AARUP​

Behandling af søvnproblemer

Søvnproblemer

Dyb, enkel og effektiv behandling af angst, depression, stress og negative følelser – på ekstremt kort tid

  • Enkel og nænsom behandling, helt uden bivirkninger *
  • Ekstrem kort behandlingstid, ofte få timer *
  • Mellem 80-90% dokumenteret succesrate *

* Kilde: se www.tapintofreedom.com

Jeg kan hjælpe dig​

Hvad er årsagen til søvnproblemer?

Har du svært ved at falde i søvn? Jeg tilbyder behandling af søvnproblemer for børn, unge og voksne.

Søvnbesvær og søvnproblemer er belastningsreaktioner. Det vil sige, at det i virkeligheden slet ikke er søvnen, der er det egentlige problem, det er blot den måde, en dybereliggende problematik kommer til udtryk på. Søvnproblemer er derfor en symptomatisk reaktion. Ofte er symptomerne dét, der volder os størst besvær, fordi det er det, vi mærker mest. Men de følelsesmæssige årsager ligger dybere.

At falde i søvn kræver en afspændthed. Vi spænder af ind i en søvntilstand. Når afspændtheden ikke finder sted, og vi ikke naturligt bare falder i søvn, er det fordi, der er en psykisk eller mental opspændthed eller anspændthed i vores system. Det kan være bekymringer, tanker om og fra vores arbejde, ting vi burde have sagt eller gjort. Det kan være følelsesstof, der er gammelt, og som kommer op til overfladen, når vi ikke er fyldt op med daglige gøremål. Ting, der kræver vores opmærksomhed.

​Vi kan være sikre på, at der er en grund til, at vi ikke kan sove, uanset om den grund er bevidst eller ej. Og vi kan være sikre på, at det altid handler om følelser, vi har det svært med. Enten fordi, de er undertrykte og fortrængte og derfor udøver et konstant psykisk pres på os, eller fordi det er følelser, vi har det svært med, som fylder meget, og som vi ikke kan overskue. Man finder dog rigtig ofte følelser af mindreværd, utilstrækkelighed, uformåenhed, følelser af ikke at gøre det godt nok eller frygt for ikke at slå til under søvnproblemer. Disse afføder så følelsesmæssige reaktioner som selvbebrejdelse, selvkritik, skyldfølelser og dårlig samvittighed og frygt for, hvad de andre tænker om os. Tit ser man også, at vanskeligheder med enten at falde i søvn eller at vågne flere gange i løbet af natten er en del af en bredere stresstilstand.

Alternativ behandling af søvnproblemer

Ved behandling af søvnproblemer med tankefeltterapi er det derfor vigtigt, at man er opmærksom på alt det, der gør, at man har udviklet søvnbesværet. Det er vigtigt, at man behandler både i overfladen, på symptomerne og i dybden på alt det, der ligger nedenunder. Som ved alle belastningsreaktioner trækker de egentlige følelsesmæssige årsager ofte tråde tilbage til vores opvækst.

LIDER DU AF SØVNBESVÆR?

Kontakt mig og få hjælp til dine søvnproblemer

Jeg kan hjælpe dig med behandling af søvnproblemer, uanset om du bor i København, Aarhus, Aalborg eller et helt fjerde sted. Med tankefeltterapi kan man naturligt og målrettet behandle på alle lidelser, følelser, symptomer og reaktioner. Virkning indtræder med det samme. Efter kun få timers behandling oplever mange et betydeligt fald i symptomer. Ring gerne til mig på 40 36 87 82 for at høre nærmere om behandling af søvnbesvær eller for at booke en tid. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen eller skrive direkte på min mail tft@elisabethaarup.dk. Alle henvendelser bliver besvaret inden for 24 timer.

​​Jeg kan hjælpe dig