ELISABETH HØJRIIS AARUP​

Behandling af fobi

Forbi

Dyb, enkel og effektiv behandling af angst, depression, stress og negative følelser – på ekstremt kort tid

  • Enkel og nænsom behandling, helt uden bivirkninger *
  • Ekstrem kort behandlingstid, ofte få timer *
  • Mellem 80-90% dokumenteret succesrate *

* Kilde: se www.tapintofreedom.com

Jeg kan hjælpe dig​

Hvad er en forbi?

Er du bange for noget, som du objektivt ved, ikke er farligt? Så har du en fobi. Fobier kan opstå af mange forskellige årsager, og ofte ved vi ikke, hvorfor vi har dem. Nogle gange ser de ud til at være arvet, andre gange kommer de i forbindelse med en svær oplevelse som følge af et traume. Fælles for alle fobier er, at vi er bange for (tanken om) noget. Dette fører ofte til, at vi ikke tør gå de steder hen, hvor vi risikerer at møde det, vi frygter.

Hvor mange lider af forbier​

Det siges, at 2-6 procent af den danske befolkning lider af en fobi. ​

(Kilder: www.en.wikipedia.org. Læs mere: “The Five Minute Phobia Cure”, Dr. Roger Callahan – Callahan har udviklet Tankefeltterapi og har bl.a. skrevet denne bog om, hvordan man behandler sine fobier. Han har gentagne gange været med i amerikanske TV-udsendelser, bl.a. tre gange på CNN for at demonstrere metoden. ​www.duda.dk – www.angstforeningen.dk – www.angstlinien.dk)

Lider du af en eller flere forbier?

Tankefeltterapi kan hjælpe dig med fobier:

  • Ganske kort behandlingstid, ofte få timer *
  • Op mod 90% succesrate *
  • Nænsomt, uden bivirkninger og tilbagefald *

* Kilde: se www.tapintofreedom.com

SKAL JEG HJÆLPE DIG?

Kontakt mig for behandling af forbi

Søger du behandling af fobi, kan jeg hjælpe dig, uanset om du bor i København, Aarhus eller Aalborg. Det kan for eksempel være behandling af en fobi for edderkopper. Med tankefeltterapi kan man naturligt og målrettet behandle på alle lidelser, følelser, symptomer og reaktioner. Virkning indtræder med det samme. Efter kun få timers behandling af fobi oplever mange et betydeligt fald i symptomer. Ring gerne til mig på 40 36 87 82 for at høre nærmere om behandling af angst eller for at booke en tid. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen eller skrive direkte på min mail tft@elisabethaarup.dk. Alle henvendelser bliver besvaret inden for 24 timer.

​​Jeg kan hjælpe dig