Angst behandling

Lider du af angst?

Tankefeltterapi kan hjælpe dig:

  • Enestående kort behandlingstid (ofte få timer)
  • Dokumenteret succesrate på 90%
  • Ingen bivirkninger og ingen tilbagefald

Angst er en sammensat lidelse, som indebærer en række forskellige fysiske reaktioner og psykiske følelser. Der findes forskellige angstlidelser, og alt efter hvilken angstform man lider af, kan symptomerne variere. Der er dog nogle klassiske symptomer, som går igen i alle angstlidelser: Fysisk ubehag, fra det milde til det meget voldsomme, angsttanker (de psykiske følelser), og angsten for angsten (også kaldet forventningsangst).

 

Panikangst eller angstanfald

Panikangst kommer pludseligt, ofte som et lyn fra en klar himmel. Man oplever en pludselig og voldsom hjertebanken, man sveder, og man får det ubehageligt med kvalme og svimmelhed. Mange føler, at de mister kontrollen over deres krop og bliver bange. Man ved ikke, hvad der sker. Symptomerne ledsages af angsttanker, angsten for hvad der sker, om man har fået et hjerteanfald, og det er ikke sjældent, at man ender på skadestuen. Panikangst, udløses ofte i forbindelse med en overbelastet psyke, stress eller grænseproblematikker. Behandling af angst af denne type kan med gode resultater udføres med tankefeltterapi.

Socialangst

Socialangst er angsten for andre og angsten for at være sammen med andre. I virkeligheden består socialangst af forskellige svære og negative følelser, der bliver aktiveret i sociale sammenhænge. Typisk er det lavt selvværd, følelsen af utilstrækkelighed, angst for hvad de andre tænker om én, og angsten for at de andre kan se, at man har angst. Flovhed, pinlighed og skamfølelser kan også optræde. Denne angstform kan du også få angstbehandling for med tankefelt terapi.

Generaliseret angst

Generaliseret angst er også en sammensat lidelse, og det er typisk noget, man har lidt af hele sit liv. Fordi man er vokset op med lidelsen, er det meget få, der er blevet diagnosticeret med denne angstform. Man har vænnet sig til, at livet er sådan, og man tror, at andre også har det sådan.

Generaliseret angst består af anspændthed, uro, nervøsitet og en lang række psykiske følelser som mindreværd, angst for andre mennesker og for, hvad de tænker om én, angsten for at blive vurderet, skyldfølelse, skam, ensomhed, forkerthed mm.

Fælles for alle angstlidelser er, at det ikke er tilstande, der kommer af sig selv. Det er noget, man udvikler på baggrund af noget andet. Eksempler på dette kan være noget i éns fortid, overmedicinering, eller en lang periode med vedvarende stress. Ved alle ovennævnte angstlidelser kan tankefeltterapi anvendes som angstbehandling.

Kontakt mig

Søger du angst behandling, kan jeg hjælpe dig! Med tankefeltterapi kan man naturligt og målrettet behandle på alle lidelser, følelser, symptomer og reaktioner. Virkning indtræder med det samme. Efter kun få timers angstbehandling oplever mange et drastisk fald i symptomerne.

Ring gerne til mig på 40368782, for at høre nærmere, eller for at booke en tid. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen, eller skrive direkte på min mail tft@elisabethaarup.dk. Alle henvendelser bliver besvaret inden for 24 timer.

Information – Casestories – Angst behandling:

Casestories:

Her kan du finde generel information om forskellige lidelser, hvor der kan bruges alternativ behandling via tankefeltterapi. Du kan også læse forskellige casestories om alternativ angst behandling, som alle sammen kan være med til at give dig en større forståelse for din egen eller dine bekendtes situation, hvis der er angst og depression inde i billedet.

De mest almindelig angstformer

  • Generaliseret angst: En konstant følelse af angst uden nogen identificerbar årsag. Kan forårsage depression, angst, selvmordstanker.
  • Præstationsangst: Stærk angst ved tanken om eksaminer, samtaler, sceneskræk, præstationer, tidsfrister, møder, kurser o.l.
  • Social angst: Stærkt ubehag i sociale situationer. Familiesammenkomster, vennetræf, forældremøder, frokost på jobbet m.m. Fører ofte til at den enkelte holder sig inde og blir mere og mere asocial.
  • Panikangst: Den hyppigste angstlidelse, iflg. Psykiatrifonden*. Akut og alvorlig angst og stærkt fysisk ubehag. Kan opstå i bestemte situationer, men optræder også uden synlig eller logisk grund.
  • Agorafobi: Angst for at være på steder med mange mennesker, hvor man ikke kan komme væk, f.eks. i en bus, i toget eller en kø i supermarkedet.

* Ca. 300.000 danskere lider af angst. Ud af dem lider 80% af panikangst. (Kilder:www.psykiatrifonden.dkwww.tftnorway.comwww.netpsykiater.dk.Læs mere: www.psykiatrifonden.dkwww.netpsykiater.dkwww.angstlinien.dkwww.angstforeningen.dk)

Kontakt mig