Elisabeth Højriis Aarup​

Behandling af angst

​Dyb, enkel og effektiv behandling af angst, depression, stress og negative følelser – på ekstremt kort tid

 1. Nænsom behandling uden bivirkninger
 2. Behandlingstid på få timer
 3. 90 % succesrate

​Hvad er angst?

Angst er en sammensat lidelse, som indebærer en række forskellige fysiske reaktioner og psykiske følelser. Der findes forskellige angstlidelser, og alt efter hvilken angstform du lider af, kan symptomerne variere. 

Der er dog nogle klassiske symptomer, som går igen i alle angstlidelser:

 • Fysisk ubehag, fra det milde til det meget voldsomme
 • Angsttanker (de psykiske følelser)
 • Angsten for angsten (også kaldet forventningsangst)

Socialangst

Socialangst er angsten for andre og angsten for at være sammen med andre. I virkeligheden består socialangst af forskellige svære og negative følelser, der bliver aktiveret i sociale sammenhænge. Typisk er det lavt selvværd, følelsen af utilstrækkelighed, angst for hvad de andre tænker om én, og angsten for at de andre kan se, at man har angst. Flovhed, pinlighed og skamfølelser kan også optræde. Denne angstform kan du også få angstbehandling for med tankefeltterapi.

Har du panikangst eller oplever du angstanfald?

Panikangst kommer pludseligt, ofte som et lyn fra en klar himmel. Du oplever en pludselig og voldsom hjertebanken, du sveder, og du får det ubehageligt med kvalme og svimmelhed. 

Mange føler, at de mister kontrollen over deres krop og bliver bange. Man ved ikke, hvad der sker. Panikangst udløses ofte i forbindelse med en overbelastet psyke, stress eller grænseproblematikker.Angst behandling af denne type kan med gode resultater udføres med tankefeltterapi. Symptomerne ledsages af angsttanker, angsten for hvad der sker, om man har fået et hjerteanfald, og det er ikke sjældent, at man ender på skadestuen.​

Er du ramt af generaliseret angst?

Generaliseret angst er også en sammensat lidelse, og det er typisk noget, man har lidt af hele sit liv. Fordi man er vokset op med lidelsen, er det meget få, der er blevet diagnosticeret med denne angstform. Man har vænnet sig til, at livet er sådan, og man tror, at andre også har det sådan.

Generaliseret angst består af anspændthed, uro, nervøsitet og en lang række psykiske følelser som mindreværd, angst for andre mennesker, og for hvad de tænker om én, angsten for at blive vurderet, skyldfølelse, skam, ensomhed, forkerthed m.m. Fælles for alle angstlidelser er, at det ikke er tilstande, der kommer af sig selv. Det er noget, man udvikler på baggrund af noget andet. Eksempler på dette kan være noget i éns fortid, overmedicinering, eller en lang periode med vedvarende stress. Ved alle ovennævnte angstlidelser kan tanke​feltterapi anvendes som angstbehandling.

Lider du af angst?

Tankefeltterapi er utrolig virksomt mod angst:

 • Ganske kort behandlingstid, ofte få timer
 • Op mod 90% succesrate
 • Nænsomt, uden bivirkninger og tilbagefald*

​Interview: Peter med Socialangst

Hvad er mest almindelige angstformer?​

 • Generaliseret angst:
  En konstant følelse af angst uden nogen identificerbar årsag. Kan forårsage depression, angst, selvmordstanker.
 • Præstationsangst:
  Stærk angst ved tanken om eksaminer, samtaler, sceneskræk, præstationer, tidsfrister, møder, kurser o.l.
 • Social angst:
  Stærkt ubehag i sociale situationer. Familiesammenkomster, vennetræf, forældremøder, frokost på jobbet m.m. Fører ofte til, at den enkelte holder sig inde og blir mere og mere asocial.
 • Panikangst:
  Den hyppigste angstlidelse, iflg. Psykiatrifonden*. Akut og alvorlig angst og stærkt fysisk ubehag. Kan opstå i bestemte situationer, men optræder også uden synlig eller logisk grund.
 • Agorafobi:
  Angst for at være på steder med mange mennesker, hvor man ikke kan komme væk, f.eks. i en bus, i toget eller en kø i supermarkedet.

* Ca. 300.000 danskere lider af angst. Ud af dem lider 80% af panikangst.

Søger du behandling af din angst?

Kontakt mig for behandling af angst

Jeg kan hjælpe dig, hvad enten du bor i København, Aarhus eller Aalborg. Med tankefeltterapi kan jeg naturligt og målrettet behandle på alle lidelser, følelser, symptomer og reaktioner. Virkning indtræder med det samme. Efter kun få timers behandling oplever mange et betydeligt fald i symptomer.

Ring gerne til, for at høre nærmere, eller for at booke en tid. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen, eller skrive direkte på min e-mail. Alle henvendelser bliver besvaret inden for 24 timer. Hvis du ikke har modtaget svar, så tjek din mappe til spam/uønsket post.

Vil du have en pris

​​Jeg kan hjælpe dig

40 36 87 82

tft@elisabethaarup.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Læs mere om fordelene ved E-terapi

Elisabeth Aarup

Tlf: 40 36 87 82

E-mail: tft@elisabethaarup.dk

CVR: 32006728

København

Nørrebrogade 7, 2. tv,

2200 København N

Find vej

Århus

Mejlgade 19, 1. sal,
8000 Århus C

Find vej

Thy

Trapsandevej 47, Vang,

7700 Thisted

Find vej

Ring til mig

Skal ​JEG RINGE DIG OP?

Udfyld nedenstående

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bemærk: Svar kan lande i spam/uønsket mail